SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Coldplay – A Sky Full Of Stars

Officiële Spider-Man PS4 trailer

Categorieën

E3: Titanfall 2 multiplayer en singeplayer trailers!

Titanfall 2

EA Play is van start en heeft on-officieel de E3 van start laten gaan in Los Angeles en het Vernigd Koninkrijk. Wij gaan alle pers conferenties voor jullie bekijken om er voor te zorgen dat jij geen nieuws mist tijdens jouw ontbijt! EA Play begint met de volgende titel Titan Fall 2!

Vince Zempella wordt opgeroepen om Titanfall 2 aan te kondigen. En begint met het verwelkomen van Playstation 4 spelers aan de franchise. De aankondiging begint met een machtige trailer waarin we veel bekende, maar ook nieuwe dingen te zien krijgen.

De game werd in een teaser al een aantal weken terug aangekondigd, maar vandaag mogen we eindelijk gameplay zien van de multiplayer in onderstaande trailer.

Titanfall 2 zal een smooth gameplay krijgen, iets wat we wel verwachten van Respawn. En de game zal Singleplayer bevatten. Een mode voor de game waarin jij het gevoel krijgt dat je niet te stoppen bent als je samen speelt. Bekijk hier de Singeplayer trailer, die helaas al gelekt is voordat de EA Play van start is gegaan.

Houd de website goed in de gaten, want wij gaan nog veel meer nieuws uitbrengen aankomende dagen over alle games die worden getoond tijdens E3 en Ea Play. Waar kijk jij het meest naar uit?

Titanfall 2 zal op 28 oktober verschijnen voor de Playstation 4, PC en Xbox One.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Changing yet essentially the same.

Dit vind je misschien ook leuk...

Poll

Ga jij dit jaar naar Gamescom?

  • Nee (86%, 12 Votes)
  • Ja! (14%, 2 Votes)
  • Wat is Gamescom? (0%, 0 Votes)

Total Voters: 14

Laden ... Laden ...
Spring naar de toolbar