1. Welkom op het forum van intheGame.nl.
    Je kunt jezelf vrij registreren en deel uitmaken van het intheGame forum mocht je interesse hebben! Uiteraard kun je ook gewoon de gedeelde informatie op ons forum bekijken. We zijn een Community door Gamers voor Gamers!
    Wij van intheGame zijn op zoek naar Gamers die een Community zoeken, ben jij fanatiek en op zoek naar een gezellige Nederlands/Belgische Community. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
    Registreer jezelf op ons forum en meld je aan via de volgende link, ook lees je wat voor voordelen jij hebt als je een intheGame lid bent: Word intheGame Community member!

    Met vriendelijke groeten en veel plezier!

    intheGame.nl

KPN Witte experiabox; NAT Type 3 naar NAT type 2?

Discussie in 'Support' gestart door Dylanfczwolle, 13 feb 2011.

  1. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Hey, jongens.

    Ik heb nog steeds problemen met die verlepte experiabox.

    Nu de vraag, hoe krijg je het van NAT Type 3 naar NAT type 2?
     
  2. Nick R
    Offline

    Nick R intheGame Redactie Moderator

    Lid geworden:
    17 mrt 2010
    Berichten:
    9.053
    Leuk Bevonden:
    16
    Trofeepunten:
    135
    Locatie:
    Amsterdam
    PSN ID:
    Muppet-NL
    hier staan hele fora`s mee vol geschreven met dit probleem..

    een heel simpel antwoord is : NIET
    online gamen en kpn experia box gaan niet tot nauwelijks samen ..

    ik zou eff de zoek functie gebruiken want het is niet zo heel lang geleden hier ergens besproken en ik weet eigenlijk niet zo goed waar ..
    maar succes met zoeken man ...
    ook op google zal je genoeg kunnen vinden ...
     
  3. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Ik heb net op google gezocht en mijn NAT Type is nu 2.
    Maar als ik Fifa 11 online wil spelen is mijn firewall status nog steeds beperkt...
     
  4. Nick R
    Offline

    Nick R intheGame Redactie Moderator

    Lid geworden:
    17 mrt 2010
    Berichten:
    9.053
    Leuk Bevonden:
    16
    Trofeepunten:
    135
    Locatie:
    Amsterdam
    PSN ID:
    Muppet-NL
    ja dat is nou net het probleem ;)
    wat ik al zei : de experiabox en gamen gaan niet samen ..
    dat is een veel voorkomend probleem ..

    misschien als de rest ontwaakt dat ze je kunnen helpen maar een xperiabox zuigt

    misschien helpt het als je wat poorten open gooit als dat al kan ..

    google ff op portforwarding.com daar wordt dat heel simpel uit gelegd
     
  5. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0

    Maar mijn andere experiabox was kapot gegaan en daar kon ik WEL gewoon online op spelen. Dus het moet wel kunnen alleen ik weet niet meer hoe.
     
  6. Nick R
    Offline

    Nick R intheGame Redactie Moderator

    Lid geworden:
    17 mrt 2010
    Berichten:
    9.053
    Leuk Bevonden:
    16
    Trofeepunten:
    135
    Locatie:
    Amsterdam
    PSN ID:
    Muppet-NL
    wat ik al zei check effe op www.portforwarding.com geloof ik ..
    verder kan ik je der echt niet mee helpen ..

    ik weet dat iedereen last heeft van die experiabox
     
  7. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    de Arcadyan ARV7519 staat er niet bij, duss. Aan die site heb ik ook niets.

    Toch bedankt. ;)
     
  8. Elf-1
    Offline

    Elf-1

    Lid geworden:
    12 okt 2009
    Berichten:
    1.338
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    100
    Locatie:
    Nederland
    Onzin Muppet, ik heb vaak genoeg mensen geholpen die nu zonder problemen met Experiabox online kunnen gamen.

    @Dylan: Dan heb je waarschijnlijk NAT Type 2 Strict, om NAT Type 2 Open te krijgen moet je simpelweg alle poorten 1-65535 naar vast ip van ps3 open zetten, dit moet je doen omdat de experiabox zelf geen goede dmz functie ondersteunt.

    Op FIFA zal je als het goed is bij online speltypen dan in het geel volgens mij middelzwaar zien. Iedereen die namelijk achter een router zit heeft dat, alleen als je direct achter modem zit dan heb je dat niet, maar dan kan je maar met 1 apparaat tegelijk op internet. Bovendien als je middelzwaar hebt en wel al die poorten open hebt dan gaat online gamen perfect (bij mij tenminste).
     
  9. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0

    Moet ik dat dan gewoon 1-65535 bij port mapping doen?


    EDIT: Hoe moet het want als ik het doe komt er een foutmelding?
     
    Laatst bewerkt: 13 feb 2011
  10. Elf-1
    Offline

    Elf-1

    Lid geworden:
    12 okt 2009
    Berichten:
    1.338
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    100
    Locatie:
    Nederland
    Als ik het goed heb begrepen moet je hiernaartoe gaan 192.168.2.254 dan wachtwoord en gebruikersnaam invullen, dan bij NAT Special application port range 1-65535 aangeven naar vast ip ps3.
     
  11. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Maar hoe weet ik wat mijn vaste ip van mijn ps3 is?

    EDIT: Hij geeft ook nog steeds een foutmelding aan...
     
  12. Buizerd_NL
    Offline

    Buizerd_NL iTG Community lid

    Lid geworden:
    10 feb 2009
    Berichten:
    5.946
    Leuk Bevonden:
    5
    Trofeepunten:
    155
    Locatie:
    Zuid-Holland
    Origin ID:
    Buizerd__NL
    PSN ID:
    Buizerd____NL
    Jou ps3 ip is het zelfde ip als je die van je PC.

    Tenzij je hem niet die ene keer een vast ip heeft geven.
     
  13. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Moet ik dan bij trigger port 65535 invullen
    en bij public port mijn ip adres?

    ---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

    Meer mensen die dit misschien weten?
     
  14. Dieks77
    Offline

    Dieks77

    Lid geworden:
    29 nov 2010
    Berichten:
    35
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    35
    Locatie:
    Lelystad
    - IP van je PS3 kun je in je netwerkinstellingen vinden (Settings and Connection Status list)
    Je moet wel ff zoeken in je modem hoe je dat adres vast kan zetten zodat je PS3 dat adres elke keer krijgt, anders heb je niets aan het portmappen.

    Heb wat gevonden voor je op een gebruikers forum, denk dat post #17 je zal helpen.
    Verder staat er nog veel meer hulp. Ken het type modem niet dus kan je niet verder helpen.

    http://kpn.gebruikers.eu/forum/viewthread.php?thread_id=1522

    -Trigger Port en Public port, wil je hetzelfde houden voor online gaming omdat je games en de servers die specifieke poorten verwachten. Als ik het goed heb kun je ranges invoeren dmv 1-65535 (of elke willekeurige reeks natuurlijk)
    Maar om nou alles open te zetten is wat onzin, je zou moeten kunnen vinden welke poorten er voor je game genbruikt worden.

    Echt wat een faalhazen weer ook bij KPN, boel te dicht spijkeren.
     
  15. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0

    Ik kan niet 1-65535 ik kan alleen 65535...

    Bedankt voor je reactie. ;)
     
  16. Geestig
    Offline

    Geestig -= !TG Legend =- iTG Community lid

    Lid geworden:
    18 dec 2009
    Berichten:
    5.574
    Leuk Bevonden:
    25
    Trofeepunten:
    170
    Locatie:
    Leeuwarden/Sneek
    Je kunt ook gewoon de poorten van fifa open gooien.. Heb zelf ook een xperiadoos en het zuigt heel erg. Bij elke game moet je de poorten openen.

    1-63536 opengooien is ook weer wat overdreven..
     
  17. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Ik heb alle poorten voor Fifa 11 opengegooid en nog is 'ie beperkt, hoe kan dat?
     
  18. Geestig
    Offline

    Geestig -= !TG Legend =- iTG Community lid

    Lid geworden:
    18 dec 2009
    Berichten:
    5.574
    Leuk Bevonden:
    25
    Trofeepunten:
    170
    Locatie:
    Leeuwarden/Sneek
    Kijk ff of je alles wel goed hebt gedaan. static IP en shizzle.
    Kijk anders ff op google, staat genoeg over.

    Ik zou zelf ook niet teveel gaan prutsen als je er niet zoveel van weet.
     
  19. Dylanfczwolle
    Offline

    Dylanfczwolle

    Lid geworden:
    12 dec 2010
    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    0
    Ik weet wel wat een static ip is, maar weet niet hoe je dat kan krijgen? :O
     
  20. Dieks77
    Offline

    Dieks77

    Lid geworden:
    29 nov 2010
    Berichten:
    35
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    35
    Locatie:
    Lelystad
    Dan zou je een aantal open kunnen zetten, alleen die voor je game specifiek nodig zijn.
    Is vast wel te vinden op de supportsites van de uitgevers/ontwikkelaars.
     

Deel deze pagina