Geen pyramide-head in Silent Hill: Downpour

300px-Pyramid_Head

Silent Hill staat bekend als één van de beste psychologische survival horror games op de markt. De intense sfeer, de schrikeffecten en de rare vreemde monsters hebben deze game permanent op de markt gezet.

Pyramid Head

Één van de meest bekende wezens in de Silent Hill wereld is toch wel pyramid-head. Deze demon is in werkelijkheid een grote man met een groot zwaard en een freaky hoed. Echter gaan er ook de geruchten dat dit wezen een manifestatie was van James Sutherland (Silent Hill 2) fantasie en slechte gedachten…

Maar helaas zullen wij pyramid-head in Silent Hill: Downpour gaan missen, want volgens de ontwikkelaar Vatra Games zal hij geen opwachting maken in dit nieuwe deel. Ook zullen we de misvormde zusters niet tegenkomen, dus voor de mensen met deze fetisj is het helaas afgelopen….
Wel zullen er nieuwe engere vijanden in Silent Hill: Downpour zitten, die volgens Vatra Games enger en meer “evil” zijn dan we gewend zijn van de serie.

Ook zal deze game vol zitten met schrikeffecten en andere enge dingen….

Ga jij pyramid-head missen?

5 Reacties op “Geen pyramide-head in Silent Hill: Downpour”

 1. Dennis K. 12 januari 2012 om 09:43

  Ik ga hem wel missen…

 2. 12 januari 2012 om 10:18

  jammer, maar zo blijft hij wel extra cult!

  Aan de andere kant, als ze OOIT met het originele Team (ik denk PS4 of 5) een Silent hill deel maken die deel 2 overstijgt, dan kan hij wel weer erin.

 3. Remy L. 12 januari 2012 om 11:14

  Stom dat-ie er niet in zit. Net als die zusters…

 4. 12 januari 2012 om 11:41

  Nee, ik zal m niet echt missen en die zusters al helemaal niet, ‘t werd eens tijd dat ze wat anders dan pyramid head en de zusters verzonnen aangezien ze allebei in bijna alle delen hebben gezeten.

 5. 14 januari 2012 om 01:54

  Hij was erg vet, maar ik hoop op iets vernieuwends, vooral omdat we op deel zoveel zitten ondertussen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.