10 Playstation 4 games om voor uit te kijken

Playstation 5 Sony Art

We weten allemaal dat Playstation meer exclusive games maakt dan elk ander bedrijf. Wij hebben daarom een kleine lijst samengesteld van de meest geanticipeerde Playstation 4 games die nog uit moeten komen

Shadow of the colossus

Deze game is al eerder uitgekomen in 2005 maar op E3 2017 werd aangekondigd dat de game een remaster zou krijgen. De game heeft op de persconferentie niet veel screentijd gekregen maar de reacties waren al zeer positief. Tot zover een grafisch meesterwerk die uitkomt midden 2018.

Days Gone

Dé zombie survival game waarop veel mensen wachten komt in het voorjaar van 2018 uit. Een open wereld die gevuld is met talloze zombies, een rijk en meesleurend verhaal en veel verwoesting. Zie te overleven door deze gruwelijke beesten door gebruik te maken van je omgeving. Een dynamisch level design tot een nieuw niveau!

God of War

Een van de bekendste Playstation exclusives is toch wel de God of War series. Volg het verhaal van Kratos in de wereld van goden waar hij zijn mannelijkheid laat zien door zijn goed gevulde baard. Leid je zoon op tot jouw opvolger. De game is al een paar keer verschoven qua release date maar zal uitkomen in 2018.

Games om nog naar uit te kijken:

Hier boven staan de drie groot geanticipeerde games die uit gaan komen exclusief voor de Playstation 4. Dit zijn echter nog niet alle games die vele ontwikkelaars in de aanbieding hebben voor het Playstation platform. Om nog een paar namen te noemen wat mensen kunnen verwachten in 2018:

  • Detroit: Become Human
  • Spider-Man
  • The Last of Us: Part 2
  • Death Stranding
  • Dreams
  • WiLD
  • Hellblade: Senua’s Sacrifice

Ben jij al uit aan het kijken naar een paar van deze games en heb je ze al op pre-order staan? Wat vond je ervan op E3 tijdens de presentatie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek