13 minuten aan Uncharted: The Lost Legacy gameplay

uncharted-the-lost-legacy-dlc

Het is nog steeds even schrikken om een Uncharted titel voor bij te zien komen zonder onze grote held Nathan Drake. Met een beetje buikpijn, maar toch met grote nieuwsgierigheid wachtend op de nieuwe standalone Uncharted, mogen we genieten van een gameplay video.

Chloe Frazer heeft veel geleerd van Nate, zo begint de video met een bekende one-liner. We weten allemaal hoe goed Nate is met zijn One-liners, heerlijk om de video te beginnen met een beetje bekendheid uit de serie.

De game ziet er erg bekend uit, want het oogt heel erg als Uncharted 4. De combat is zo goed als hetzelfde gebleven en het klimmen en klauteren is bij Chloe net zo bekend als bij Nate. Alleen haar stem lijkt soms erg schor waardoor je het gevoel krijgt alsof Chloe een oude vrouw is als je even te lang je ogen dicht houdt bij het knipperen.

De omgevingen in de game zijn de grootste in de gehele serie zodat de speler een minder lineaire ervaring zal hebben. De game biedt zo’n 10 uur aan gameplay, maar als je Uncharted alleen al speelt om de omgeving te verkennen en te genieten van het uitzicht zal je daar gerust een paar uurtjes bij mogen optellen.

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt op 22 augustus voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek