Game Releases: Week 49

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat het er behoorlijk rustig uitzag, wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we een vervolg in de Just Cause serie en zien we een nieuwe Rainbow Six! Zit er iets voor jou tussen?

Nieuwe Mario game, nieuwe Just Cause en een nieuwe Rainbow Six, een mooie week om te leven. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 49.

Just Cause 3: PS4, Xbox One, PC, beschikbaar op 1 december.
Explosies, Spider-man, Superman, explosies, explosies en nog meer explosies in Just Cause 3!

Rainbow Six Siege: PS4, Xbox One, PC, beschikbaar op 1 december.
De nieuwe tactische shooter van Tom Clancy’s, waarin teamwork en het hebben van dure headphones de sleutel is tot succes.

FIM Speedway Grand Prix 15: PC, beschikbaar op 1 december.
De ontwikkelaars van Dying Light brengen nu opeens een racespelletje uit, hier zullen gen zombies in voorkomen trouwens..

Planet Diver: PC, Mobile, beschikbaar op 1 december.
Wing suit duiken in de ruimte is nu een ding, en jij kan dat doen in deze game!

Cityconomy: PC, beschikbaar op 2 december.
De stad netjes in orde houden is jouw taak, haal vuilnis op, sleep auto’s weg, maai het gras, vul gaten in het asfalt op of snoei de heggen.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros.: 3DS, beschikbaar op 4 december.
Een nieuwe Mario game, alweer. Dit keer wordt er een mysterieus boek geopend waardoor er allemaal papieren vrienden en vijanden in de wereld terecht komen, natuurlijk is het aan jou om dit probleempje op te lossen!

Xenoblades Chronicles X: Wii U, beschikbaar op 4 december.
De wereld is vernietigd! Wat er over is van de mensheid vlucht naar een planeet genaamd Mira. Nu is het tijd om de strijd aan te gaan zodat de mensheid niet uit sterft!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek