Final Fantasy XIII’s Lightning model voor Louis Vuitton

Binnenkort zal Lightning te zien zijn in internationale reclames en promotiemateriaal voor Louis Vuitton. De samenwerking tussen het wereldberoemde mode merk en de Final Fantasy ster komt, ondanks de vreemde aard van de samenwerking, goed uit de verf. Lightning zou namelijk precies overbrengen waar het mode merk voor gaat voor hun lente-zomer lijn series 4 van 2016.

De samenwerking staat voor de waarden die Louis Vuitton en de Final Fantasy franchise beide belangrijk vinden. De sterke en vastberaden ster van Final Fantasy zal het merk helpen om nieuwe en revolutionaire doelen te behalen terwijl de tradities, waarden en kwaliteit van beide merken behouden worden. Lightning zal te zien zijn in verscheidene tijdschriften vanaf januari 2016. Ook zullen er promotie videos gemaakt worden. Volgens Nicolas Ghesquière , de artistic director van de vrouwen lijn van Louis Vuitton, merkte op dat het duidelijk is dat het uiterlijk van video games voorop staat in deze collectie. Door het beeld van vrouwelijke helden en wat het karakter van een vrouw die heldhaftig wordt door de moedige acties die ze begaat maakt een goede kandidaat om in de collectie te integreren. Lightning zal een soort wereldwijde avatar voor moedige vrouwen worden. In een wereld waar we naadloos verbonden zijn in communicatie door social networks is het een mooi idee om een model te hebben dat voorbij de klassieke principes van fotografie en design gaat. Lightning zal voor een nieuw tijdperk van uitdrukking komen te staan.
louis_vuitton.0.0
Tetsuya Nomura, de character designer van Lightning, meldde dat de nieuwe look van Lightning zowel als haar poses geheel geproduceerd zijn door Louis Vuitton. Het Visual Works team heeft het briljante werk onder een strak tijdschema gemaakt. Volgens Nomura is de samenwerking niet alleen promotie voor de video game maar een een hele eer om dit aanbod van een wereldwijd erkend merk te krijgen. Lightning zou als character nieuw leven hebben gekregen.
Verwacht binnenkort dus veel mode materiaal met de Final Fantasy ster, Lightning, te zien.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek