15 minuten Fire Emblem Fates gameplay

Fire Emblem Fates

Fire Emblem Fates, de tweede Fire Emblem game voor de 3DS en alweer de 15e Fire Emblem game in de serie zal naar het westen komen in februari. In Japan is deze al reeds te spelen, maar voor ons zal de game volgend jaar eindelijk te spelen zijn in het engels, uiteraard. Wij hebben nu al wat Engelse gameplay footage gevonden!

Fire Emblem Fates, welke onder de naam Fire Emblem if werd uitgegeven in Japan eerder dit jaar is een tactische role-playing game welke in het westen, net als in Japan, in drie verschillende versies beschikbaar zal zijn. Er zullen namelijk twee fysieke varianten van de game uit komen, namelijk: Birthright en Conquest. Deze twee zullen beide hun eigen storyline krijgen. Niet veel later zal de download-bare storyline ook tevoorschijn komen onder de naam Revelation. 

Fire Emblem IF

Voor de echte fans zal er ook een speciale editie worden uitgebracht met daarin alle drie de delen en een art book. Het zal allemaal niet heel erg veel van de Japanse versie afwijken. Hierboven zie je dan ook een voorbeeld van de Special Edition die in Japan werd uitgegeven. Naast de uitgave van de diverse games werden er ook speciale cover-plates voor de 3DS verkocht, zullen we deze ook mogen ontvangen in het westen?

Wij kijken in ieder geval al heel erg uit naar deze release in 2016! Mijn lijstje met games die in 2016 uit gaan komen wordt alleen maar langer. Niet dat het veel uitmaakt natuurlijk, houdt ons van de straat! We zullen er maar niet te lang omheen gaan draaien, bekijk hier de gameplay video van de Engelstalige Fire Emblem Fates!

Wat hebben jullie al gezien van deze game? Fire Emblem fans die al sinds de E3 van 2015 rustig aan het wachten zijn op deze titel? Of zijn de echte fanaten al naar Japan vertrokken om daar een kopie aan te schaffen om deze vervolgens naast Google Translate proberen te spelen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek