Sébastien Loeb Rally EVO beschikbaar voor PC

Sebastien Loeb Rally Evo

Sébastien Loeb Rally EVO brengt off-road racen naar een geheel nieuw niveau van simulatie en betrokkenheid. Het is mogelijk om in de beste rally auto’s ooit te rijden, in de meest spannende off-road evenementen over de hele wereld.

Vanaf vandaag is Sébastien Loeb Rally EVO ook voor de PC te verkrijgen. Voor het welbesproken bedrag van €39.99 mag je het spel jouw bezit noemen!

Sébastien Loeb Rally is de eerste game die Square Enix samen met Milestone is aangegaan. Met de expertise van negenvoudig wereldkampioen rally rijder, Sébastien Loeb, is deze game ontwikkeld. De game is zeer realistisch met meer dan 160 kilometer aan vertrouwde rally stages, waaronder het exclusieve Pike Peak International Hill Climb, acht verschillende rally’s, vijf rallycross circuits en 64 klassementsproeven. Als speler kan je kiezen uit meer dan 58 auto’s van 16 verschillende automerken, verspreid over 6 decennia techniekkunde, waardoor rally rijders de gelegenheid krijgen hun auto aan te passen de perfecte match van uiterlijk en raceprestaties kan creeëren.

Andere belangrijke functies voor Sébastien Loeb Rally EVO zijn onder andere de verschillende spelmodi in de game, waaronder een snelle race, carriere, Sebastien Loeb Experience, online multiplayer, en nog veel meer. Ook krijgen de rijders te maken met het weer. Net als in het echte wereldje van rally rijden, kan het ook hier gaan regenen en worden de rijders op de proef gesteld door de verschillende weersomstandigheden.
De realistische physics en sound design zijn samen ontwikkeld met Sébastien Loeb. Deze reageren afhankelijk van elke in-game object. De game biedt compatibiliteit met verschillende randapparatuur, zoals een stuurwiel of pedalen. Kortom: de game wordt zeer uitgebreid, wat de replayvalue van de game verhoogt.

Bekijk hier ook de trailer op steam: http://store.steampowered.com/app/355060/

Naar verwachting komt Sébastien Loeb Rally EVO ook naar de Playstation 4 en Xbox One

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek