SKTelecom T1 wint de Mid-Season Invitational

Gisteren zijn de finales van de Mid-Season Invitational 2016 in League of Legends gespeeld. Hierin heeft SKTelecom T1 gewonnen van Counter Logic Gaming met 3-0.

SKTelecom T1 heeft wederom bewezen waarom ze tweevoudig wereldkampioen zijn. In het begin van de Mid-Season Invitational kwam SKTelecom T1 iets moeilijker op gang, maar daar hebben ze niks van laten merken op het moment dat ze in de Semifinals kwamen.

Mid-Season Invitational CLG - SKT T1

De eerste twee games speelde beide teams met precies dezelfde champions en bans. Het leek erop dat in de eerste game SKTelecom T1 zou winnen, maar naderhand maakte Counter Logic Gaming een goede comeback. Dit veranderde weer na een teamfight waarin geen enkele champion van SKTelecom T1 dood ging. In de tweede game kreeg Counter Logic Gaming de leiding in de early game, maar naderhand kreeg SKTelecom weer kills en ging het gelijk op. Uiteindelijk kreeg SKTelecom T1 controle over de games en konden zij het afmaken nadat ze de Baron buff hadden gepakt. In de derde game kwam er pas verandering toen Counter Logic Gaming besloot om Ezreal te bannen en SKTelecom T1 besloot daarom Ekko te bannen. Hierdoor kozen de teams ook voor andere champions om mee te spelen. Counter Logic Gaming kreeg first blood, maar konden naderhand geen controle meer krijgen over de game toen SKTelecom T1 fights begon te winnen. Hierdoor hadden ze de totale controle en wonnen ze de laatste game.

SKTelecom T1 had in 2015 net niet gewonnen en kwam op een tweede plek. Nu hebben ze wel de eerste plek gehaald en hebben ze daarmee hun eerste Mid-Season Invitational gewonnen.
Door deze overwinning heeft SKTelecom T1 250,000 dollar en die mooie beker van de Mid-Season Invitational gewonnen.
Mid-Season Invitational Beker

Counter Logic Gaming heeft ook goed gespeeld in de Mid-Season Invitationals. De fans van Noord-Amerika waren er niet blij mee dat Counter Logic Gaming naar de Mid-Season Invitationals ging, want ze hadden namelijk liever Team Solo Mid gezien. De fans vonden dat Counter Logic Gaming te weinig ervaring had. Ik denk dat Counter Logic Gaming met deze prestatie de fans van Noord-Amerika goed ongelijk heeft bewezen.

Wat vind jij ervan dat SKTelecom T1 de Mid-Season invitationals heeft gewonnen? Had je liever een ander team zien winnen? Laat het weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek