Twee nieuwe 3DS Systemen zijn onderweg

3ds

Op de Gamestop Manager Conference in Las Vegas heeft Nintendo aangekondigd dat er twee nieuwe DS systemen gaan komen, deze herfst nog wel! Ook is er een aankondiging gemaakt over drie nieuwe Wii Remote Plus Controllers geïnspireerd door wel hele bekende game characters… 

25 September zullen deze systemen hun debuut maken en in de schappen te vinden zijn, één van deze is te koop in een bundel samen met Animal Crossing: Happy Home Designer, twee covers voor je DS en een Amiibo Card. In Amerika gaat deze $219.99 kosten. Dit is ‘t eerste nieuwe 3DS systeem sinds de 3DS XL die in februari 2015 in de schappen verscheen.

Daarbij komt er dus ook een nieuw 3DS XL systeem genaamd: 3DS – The Hyrule Edition. Deze komt exclusief in geselecteerde GameStops voor de prijs van $199.99, net op tijd voor de release van The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (Die apart te koop is).
Nintendo-3ds-hyrule-edition animal-crossing-new-3ds

Ook komen er 3 nieuwe Wii Remote Plus Controllers uit in de sfeer van: Toad, Bowser & Yoshi, dit is een vervolging op de drie controllers die eerder uit kwamen in de sfeer van Mario, Luigi & Princess Peach. Deze zullen 11 september in de winkels verschijnen voor de prijs van $39.99.
Wanneer en of deze ook in Nederland komen is voor ons nog niet bekend, maar hier zal vast en zeker info over verschijnen!

mario_series_wii_remote_plus_controllers_by_jcgroovez-d8m5q3q

Nintendo verteld ook dat er vijftoien miljoen exemplaren binnen de 3DS familie verkocht zijn, zij zijn heel blij met deze cijfers en kunnen hierdoor ook nieuwe varianten van deze systemen blijven uitbrengen, ze hopen dat mensen geïnspireerd blijven door wat Nintendo doet zodat ze een mooie toekomst tegemoet gaan en voor de mensen mooie consoles en games kunnen blijven maken. Ze zijn blij dat ze deze aankondigingen hebben kunnen maken en hopen dat ze dit kunnen blijven doen.

Ben jij een fan van de 3DS en vindt jij ‘t goed wat Nintendo doet, of juist helemaal niet? laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek