2015 eindconclusie: Wat een top jaar! Houdoe en bedankt!

2015

Nog enkele dagen te gaan in 2015 en dan is gedaan met dit prachtige jaar. Een jaar waarbij ik persoonlijk veel heb bereikt, een jaar waarbij ik voornamelijk te maken heb gehad met voorspoed en geen tegen spoed, wat eerlijk gezegd na al die jaren ook wel eens lekker is. Echter is 2015 ook een jaar die te boeken kan gaan als het jaar waarbij de wereld en haar bevolking compleet naar de klote is gegaan. Wat we in 2016 kunnen verwachten? De tijd zal het leren!

intheGame.nl
Voordat ik weer lekker los ga wil ik het toch eerst hebben over het turbulente jaar van intheGame. Dit jaar is toch wel het jaar waarbij we hebben laten zien dat intheGame veerkrachtig is en gewoon weer op haar pootjes terecht komt. Beter gezegd 2015 is de wedergeboorte van intheGame! We hebben het weer opgebouwd, en er is nog veel ruimte voor verbetering, maar die komen er ook geloof me! En hoe je het ook ziet het is het jaar waarbij ik persoonlijk veel roering heb gebracht binnen intheGame. Van verbannen en uitgekotst naar terug gekomen en mezelf opgewerkt tot community beheerder, waarbij toch een aantal mensen zijn vertrokken omdat ze liever een dictator schap hebben dan een open community. Hoe dan ook, ik wil met name Iwan (Helldon) en John (Owning) van harte danken voor het vertrouwen dat ze in me hebben uitgesproken, en me de kans hebben gegeven om intheGame samen met m’n mede Community Leider Paul de boel weer op de rit te krijgen.

Vandaag is het eerste kerstdag. Na gister avond al braaf naar de kerstmis te zijn gegaan in de kerk, en vannacht rond uurtje of drie keertje uit de kroeg zijn gerold is het vandaag de dag dat je met familie naar opa’s en oma’s gaat. Om s ’avonds met heel de familie te gaan gourmetten. Een traditie die vele Nederlanders in stand houden. Om maar te zwijgen over tweede kerstdag. Ben maar eerlijk tegen jezelf. Je eindigt in een mineur s’ avonds bij de Mac Drive na een dagje woon boulevard.

Hoe dan ook zo al te negatief te worden wil ik toch mijn visie over 2015 belichten. Dit jaar is voor een jaar van vele veranderingen. Een jaar waarbij ik alleen voorspoed heb gekend en geen tegen spoed. Een jaar waarin ik heb gezegd, dit is het jaar waarin dingen gaan veranderen, en dat is ook gebeurt. Een jaar waar ik trots op ben. 2015 het jaar waarin ik vooral heb gefeest en daarmee de wens van ons pap heb ingewilligd, om vooral los te gaan en te gaan genieten na paar jaar hem te hebben verzorgd. Een jaar waarbij ik een hoop nieuwe lieve en leuke mensen heb mogen ontmoeten, en waar ik veel goede vriendschappen aan heb mogen overhouden. Al met al een geweldig top jaar voor mij.

Toch is 2015 ook het jaar waarbij de wereld compleet naar de klote is gegaan, en niet zo’n beetje ook. Aanslagen in Parijs, vliegtuigen die zijn neergeschoten door Daesh mongolen… om nog maar te zwijgen over die Jankende AOW trekkende Zwarte Pieten haters die alles op alles zetten, ondersteund door de Ultra Links Gütmensch in Nederland, om het sinterklaas feest kapot te maken. En het jaar waarbij mensen vooral bang zijn gemaakt door de Media over rampspoed die de wereld zou over vallen. Gelukkig is dat laatste uitgebleven, en zijn de mensen juist meer in elkander gaan geloven, waardoor ze dichterbij elkaar zijn komen te staan.

Daar waar veel negatieve gedachten zijn, zijn er natuurlijk ook positieve gedachten en geluiden. Zo zijn er verschillende games uit gekomen dit jaar waar al kwijlend op hebben gewacht. Wat dacht je van Fallout 4, om maar een voorbeeld te noemen natuurlijk. Eigenlijk is het toch wel het jaar van de geflopte games, en BETA games die werden uitgebracht onder de noemer “Het is een open BETA maar betaal er maar alvast dik voor zodat we alvast grof geld op jullie domme gamers verdienen, in ruil krijgen jullie nieuwe content bullshit”. Echter springt er toch nog een spel uit, namelijk DiRT Rally. Een van de meeste complete games die ik dit jaar heb mogen spelen. Een BETA die stiekem helemaal geen BETA was.

Dit jaar zal ik juist extra veel vuurwerk de lucht in knallen. Om dit jaar op gepaste wijze met veel kleur, en alcohol en lekkere hapjes, af te sluiten. En het nieuwe jaar op dezelfde manier in te luiden!

Ik wens iedereen prettige feestdagen en en knallend uit einde. Mogen 2016 jullie alleen voorspoed brengen! Oh en Game On! Om maar in een beetje in de gaming sfeer te blijven.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek