22 minuten aan Spider-Man gameplay

Spider man

Nog een paar maandjes geduld, want op 7 september mogen fans aan de slag met Spider-Man op de Playstation 4. E3 is net achter te rug, maar dat betekent niet dat het voorbij is. Langzaam maar zeker komt er steeds meer informatie binnenrollen.

Zo ook over Spider-Man. Tijdens E3, na de persconferenties heeft Playstation ontzettend veel content laten zien over hun aanstaande games. Enorm veel Ghost of Tsushima informatie, The Last of Us Part II informatie en hier en daar wat rhird-party developers die langs kwamen om hun game te showcasen in de livestreams. Spider-Man ontbrak niet en daarom hebben we een video met een dikke 20 minuten aan gameplay beelden in de open-wereld van New York.

Het zijn niet dezelfde beelden als we te zien kregen tijdens de showcase, maar wel een aantal beelden die sterk overeenkomen met eerder getoonde trailers en gameplay beelden van vorig jaar.

Kijk jij uit om slingerend New York door te crossen in september? Spider-Man verschijnt 7 september exclusief voor de Playstation 4 en Playstation 4 Pro. De game is in ontwikkeling bij Insomniac Games, bekend van Ratchet and Clank en Sunset Overdrive.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek