235 miljoen keer O JAA in de Sims 4

Sims 4

Het is alweer een jaar geleden dat De Sims 4 werd uitgebracht. De nieuwste versie van De Sims kreeg meteen een hoop kritiek te verwerken. Zo waren er een hoop basis onderdelen uit het spel gesloopt. Geen politie, geen dief die je openhaard jat, geen carrière mogelijkheden, geen zwembad en ga zo maar door. Maar uiteindelijk is de nieuwste Sims toch wel een goed spel geworden. En omdat te bewijzen hier een hoop statistieken.

Na een jaar dat de Sims 4 werd gereleased zijn er een hoop dingen gebeurt binnen het spel. Naast een hoop gezeik en gehuil van fans dat het niet klopte zijn er ook nog andere dingen gebeurd. Zo zijn er in een jaar tijd bijna 93 miljoen Sims gecreëerd door ons, en er is teleurstellend weinig de liefde bedreven de teller komt niet verder dan 235 miljoen keer… beetje jammer! Maar goed wetend dat Sims 5 waarschijnlijk over drie jaar wordt ontwikkeld kunnen we dit nog goed maken. Zijn er nog meer boeiende stats? Ja, we hebben met z’n alle massaal gekozen om onze Sims de Romantische eigenschap te geven, we zijn 27,5 miljoen keer getrouwd en maar 1,7 miljoen keer gescheiden… ook een beetje jammer.
Er is zo’n 165 miljoen keer geprobeerd om een kindje te maken en wederom zijn we er ook in gefaald om vervolgens zwanger te worden. Daar tegenover staat dan dat we maar 5 miljoen keer zijn gestorven en zo’n 184 duizend keer door een Koeienplant. Wat daar over valt te zeggen? De Sims is gewoon een lekker raar spel waarin alles kan en mag wat in het dagelijks leven niet zo is. Een weerspiegeling dus van een maatschappij waarin we zouden willen leven? Waarschijnlijk wel.

Wat ik nog mis aan de Sims? Nou het zou mooi zijn als je een baksteen door een ruit zou kunnen gooien en dan vlug wegrennen. Binnen kunt lopen in huizen zonder te kloppen en de boel leeg te roven. En wild poepen en plassen lijkt me ook wel een toegevoegde waarde!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek