How to Survive 2 komt naar PS4 en Xbox One

how to survive 2

 505 Games en Eko Software hebben vandaag bekend gemaakt dat de zombie co-op crafting survival game How to Survive 2 in februari 2017 naar de PS4 en Xbox One zal komen.

De game speelt zich 15 jaar na de eerste game af. In How to Survive 2 zullen spelers moeten proberen te overleven in een zombie-plaag in Louisiana waar ze moeten samenwerken om in leven te blijven. Spelers zullen moeten zoeken voor resources, gereedschappen en wapens maken, basis kampen bouwen, en interactie voeren met de vele kleurrijke personages die het gebied bevolken. Fans van How to Survive zullen ontdekken dat de serie favoriet, Kovac, de gemaskerde vreemdeling & auteur van de altijd aanwezige survival guide ook op voorhand zal zijn om spelers te helpen de zombie-plaag te overleven.

Belangrijke kenmerken:

  • Multiplayer: Nodig tot 16 spelers uit in jouw basis kamp en speel met maximaal 4 spelers tegelijkertijd.
  • Random omgevingen: Van de meedogenloze bayous van de Mississippi-Delta tot de verlaten straten van de New Orleans French Quarter.
  • Character customization: Customize je eigen looks en leer nieuwe en verschillende skills om je zo te specialiseren tijdens het levellen en rust je character uit met gevonden en handgemaakte armor, gereedschappen en wapens.
  • Teamwork: Alle spelers kunnen bijdragen tot een groter, beter kamp en co-op acties en strategieën uitvoeren.
  • Survival: Als de hordes van zombie’s en dieren je niet vermoorden, zal de dorst of uitputting dat wel doen.
  • Crafting: Met een nieuwer uitgebreid crafting systeem kun je met items en materialen honderden voorwerpen, gereedschappen en wapens maken om je character en basis kamp te upgraden.
  • Camp building: Beveilig je basis kamp met een grote keus aan vallen, barricades, opstakels en workshops waar je weer meer materialen en voorwerpen kunt maken.

How to Survive 2 zal in februari 2017 beschikbaar zijn. Ga jij ook de zombie-plaag te lijf? 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek