Nintendo Switch vanaf 3 maart wereldwijd verkrijgbaar

Nintendo Switch

De Nintendo Switch presentatie is live gegaan om 05:00 uur vannacht en wij gaan jullie in de volgende artikelen alles vertellen wat er verteld is geworden. Natuurlijk laten wij ook zo veel mogelijk zien, wast wij hebben gezien. Met als eerst de release datum, prijs en online ondersteuning.

De Nintendo Switch verschijnt wereldwijd op 3 maart met een adviesprijs van 300 Amerikaanse Dollar. De Europese prijs werd niet genoemd tijdens de presentatie, maar de presentator zei simpelweg: “Bekijk het bij jouw lokale verkooppunt”. Heel waarschijnlijk zal de Dollar prijs overgenomen worden en zal je vanaf 3 maart voor 300 euro een Switch kunnen kopen.

online services

Via een smartphone kun je met vrienden praten, ze uitnodigen voor een game, en nog veel meer. Dit doe je door je smartphone te verbinden met de console. De Online Services zullen de eerste maanden gratis te proberen zijn, maar de service zal net als Playstation’s  en Xbox’s Online Service ook een betaalde service worden. De prijs van deze service is vooralsnog niet bekend.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek