27 februari is het Pokémon Day

Pokemon Day 2018

Op 27 februari is het Pokémon Day en dat moet gevierd worden. Op het officiële Pokémon twitter kanaal wordt gevraagd om jouw favoriete Pokémon herinneringen, lekkernijen, kostuums en fan art te delen.

Pokémon Day

De wereld van Pokémon bestaat momenteel uit meer dan achthonderd verschillende Pokémon. Al jarenlang stellen spelers hun eigen team van zes samen om hier de strijd mee aan te gaan. Op 27 februari wordt op al deze herinneringen terug gekeken. Het is dan namelijk Pokémon Day. Vanuit het officiële Twitter kanaal van Pokémon komt dan ook de vraag of jij jouw favoriete Pokémon herinneringen met hun wilt delen. Tevens zijn ze geïnteresseerd in alles wat de community gemaakt of bedacht heeft wat gerelateerd is aan Pokémon. Indien jij iets hebt wat je wilt laten zien kun je deze foto uploaden op Twitter, Instagram of Facebook. Het enige wat je hier bij hoeft te zetten om te zorgen dat ze jouw foto bekijken is #PokemonDay.


Wat ze precies voor ons in petto hebben op Pokémon Day is nog niet bekend. Momenteel wordt er op verscheidene Nintendo nieuwssites wel al gespeculeerd over een mogelijke releasedatum voor Pokémon op Nintendo Switch. Dit is echter nog nergens bevestigd dus tot die tijd zullen wij rustig moeten afwachten.

Herinneringen

Momenteel worden er op de officiële Pokémon website al allerlei herinneringen opgehaald aan deze geweldige franchise. Wat is jouw leukste herinnering aan Pokémon? Laat het ons weten door middel van een reactie of door je foto te sturen naar Roxy@inthegame.nl! Hieronder vind je een van mijn favoriete herinneringen samen met vrienden op Dutch Comic Con. Verder vind ik het nog altijd heel leuk om terug te denken aan de basisschool tijd. Hier heb ik de nodige uurtjes om gekregen door het spelen van Pokémon Yellow, Red en Gold. Het ruilen is over de jaren heen toch heel wat makkelijker geworden! Vroeger had je namelijk nog een link cable nodig om te kunnen ruilen 😉

Comic Con

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek