Nintendo Switch: Super Mario Odyssey aangekondigd

Super Mario Odyssey

Mario laat ook weer zijn gezicht zien in de gloednieuwe Super Mario game waarin jij samen met Super Mario een reis om de wereld maakt. Super Mario Odyssey is de eerste Mario met een grootschalige open-world sandbox na de release van Super Mario Sunshine op de Nintendo Gamecube.

Dit is de eerste keer sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine dat Nintendo een gloednieuwe grootschalige open world Mario Sandbox lanceert. Super Mario heeft een gloednieuwe muts gekregen met een stel ogen er op. Deze muts zal een key feature vormen in de nieuwe game samen met de functionaliteiten van de Nintendo Switch.

In deze nieuwe Mario game neemt Mario jou mee naar nog onbekende plaatsen in het koninkrijk.

Helaas is deze nieuwe game voor de Switch geen launch-titel, maar gelukkig verschijnt die wel nog dit jaar, als alles volgens planning verloopt tenminste.

Super Mario Odyssey verschijnt vóór of tijdens de feestdagen van 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek