Pokémon Go Gen 2 Quickstart guide: Egg chart, evolve items en meer

pokemon go

De tweede generatie Pokémon zitten in Pokémon Go. Er zijn 80 nieuwe Pokémon, voor het eerst ontdekt in de Johto regio, toegevoegd die je nu kunt vangen in het wild en kunt hatchen uit eieren. 

Als je precies wilt weten welke Pokémon er al ontdekt zijn, en dus kunt vangen op dit moment vind je op deze pagina een lijst (met screenshots) van de Pokémon die al door spelers ontdekt zijn. Wij hebben hier beneden alvast een lijst gezet met alle Pokémon in de tweede generatie die uit een ei kunnen komen. Deze lijst is mogelijk nog niet compleet.

Egg chart

2 KM Egg hatches
  Aipom 2KM
  Chikorita 2KM
  Totodile 2KM
  Cyndaquil 2KM
  Misdreavus 2KM
Pichu 2KM
Remoraid 2KM
Slugma 2KM
Togepi 2KM
Cleffa 2KM
Igglybuff 2KM
Ledyba 2KM
5 KM Egg hatches
Elekid 5KM
Sneasel 5KM
Yanma 5KM
Girafarig 5KM
Natu 5KM
Magby 5KM
Phanpy 5KM
Qwilfish 5KM
Shuckle 5KM
Smoochum 5KM
Stantler 5KM
Tyrogue 5KM
Wobbuffet 5KM
Wooper 5KM
Dunsparce 5KM
10 KM Egg hatches
Gligar 10KM
Miltank 10KM
Larvitar 10KM
Mantine 10KM
Mareep 10KM
Pineco 10KM
Skarmory 10KM
Sudowoodo 10KM

Egg chart bron: Pokemongohub

Evolutie items

Buiten de Egg chart zien we dat er verschillende Pokémon uit de eerste generatie geëvolueerd kunnen worden naar Gen 2 Pokémon. Echter hebben de meeste van deze Pokémon een speciaal item nodig om te kunnen evolueren. Enkele uitzonderingen zijn Golbat en Chansey.

Eevee kun je evolueren naar Umbrean door Eevee de nickname Tamao te geven. Door Eevee de nickname Sakura te geven evolueert het in een Espeon. Deze truc kan je maar één keer toepassen, dus kies een goede Eevee uit voordat je deze truc toepast.

De volgende benodigde items zijn vereist voor de meeste evoluties tussen Gen 1 en Gen 2 Pokémon. Al deze items kun je verkrijgen uit Poké-Stops maar zijn behoorlijk zeldzaam. De meeste kans om één van deze items te verkrijgen is door een 7 day streak of de eerste Poké-Stop van de dag.

 • Sun Stone
  • Bellossom
 • King’s Rock
  • Politoed, Slowking
 • Metal Coat
  • Steelix, Scizor
 • Dragon Scale
  • Kingdra
 • Up-Grade
  • Porygon 2

Dat was het voor deze keer. Wil jij meer tips over Pokémon Go? Laat dan in de comments weten w

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek