Alles ontgrendelen in For Honor kost je 2.5 jaar of 732 dollar

For Honor

Ubisoft’s melee combat gerichte actie game, For Honor, werd redelijk goed ontvangen bij de lancering. In onze beoordeling (8.8/10), prezen wij de geweldige combat system, de vele content en de diepgang van de karakters met hun eigen voordelen en nadelen. Maar als nadeel gaven we aan dat een disconnect het spel volledig stil legt tot een ander speler is gevonden.

Echter, er is een ander probleem dat zorgt voor dat een aantal gamers interesse in For Honor verliezen – de uitvoering van microtransacties van het spel. Onlangs werd door Reddit gebruiker bystander007 een stuk geplaatst met een aantal interessante wiskundige feiten. Onder andere: over hoelang het zou duren om alles wat in For Honor bij de lancering te ontgrendelen (Emotes, executies, Effecten, Outfits en Ornamenten).

Blijkbaar vergt de gemiddelde Hero 91.500 Steel (valuta van het spel) om alles te ontgrendelen. Omdat er twaalf Heroes zijn in het algemeen, heb je totaal 1.098.000 Steel nodig om alles te ontgrendelen voor alle Heroes.

For Honor

Als je wilt kan je Steel kopen met echt geld, dat is 7,32 × 150.000 (het bedrag van Steel ontgrendeld met de $ 100 pakketten). Kortom, alles betaalt ontgrendelen kost je $732,-.
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om al deze ‘ontgrendelingen’ te verdienen door simpelweg het spel te spelen. Het lijkt erop dat dit echt geen haalbare optie is voor de casual spelers.
Ervan uitgaande 1-2 uur speeltijd per dag voor 5-7 dagen per week, zou het de speler 915 dagen of twee en een half jaar duren om alles vrij te spelen. Maar tegen die tijd, kan Ubisoft al een vervolg hebben vrijgegeven.

Meer toegewijde For Honor spelers is het sneller te doen, maar er is een limiet gesteld aan het te behalen Steel aangezien het systeem ontwikkeld is om alleen in de eerste 2 uur per dag te belonen. Zo kan er tot 23.550 Steel in een week verdiend worden, en zou alles wat er te ontgrendelen valt 326 dagen kosten om het te spelen. Bijna een volledig jaar.

Ontgrendelen van alles is niet verplicht natuurlijk, maar dit lijkt nog steeds als een buitensporige hoeveelheid tijd die je door brengt in een spel. Misschien kunnen de ontwikkelaars de richtlijn van Ubisoft Massive gebruiken, die grote verbeteringen brachten in de juiste wijze van belonen voor de gamers in The Division voor het doen van activiteiten.

Speel jij nog For Honour? En wat vind je van dit systeem met de microtransacties?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met eSports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends eSports en andere eSports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en eSports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek