30 Dagen lang cadeautjes in de Ubisoft Adventskalender

Ubisoft 30 years

Als onderdeel van het 30 jarige bestaan van Ubisoft geven ze nu iedere dag, voor dertig dagen lang cadeautjes weg via een soort adventskalender. Black Friday korting. Gratis games. Het is de beste vrijdag ooit.

Om deze gratis cadeautjes binnen te halen hoef je alleen maar de Ubisoft Club website te bezoeken en de promotie pagina te benaderen. Of, je klikt gewoon hier, of hier. Vervolgens log je in met je Ubisoft Club account en klik je een hokje aan en tada!

Ubisoft 30 years

Het eerste cadeautje wat we krijgen is niet de minste. Rayman Classic voor je smartphone! Het is nog niet duidelijk hoelang deze te downloaden is, maar de meeste promoties zijn gedurende 30 dagen geldig. Natuurlijk gelden er wel een aantal uitzonderingen op deze regel.

Let er wel op dat sommige giveaways zijn gebonden aan een bepaalde datum. Het kan dus zijn dat een bepaalde gratis game maar een bepaald aantal dagen te downloaden is. Ook zullen er giveaways plaatsvinden met slechts een gelimiteerd aantal. Hierbij geldt de regel: First come, first serve. Probeer dus iedere dag op tijd de promotie te checken om niet te missen. Voor extra informatie kun je terecht bij de FAQ.

Het mooiste van deze actie is nog dat deze afloopt nèt voor Kerstmis! Dat betekent dat je van de ene cadeautjes kunt overstappen naar de andere cadeautjes. Laten we alleen niet hopen dat Ubisoft iets van jouw verlanglijstje heeft gepakt, aan dubbele cadeaus heb je niets.

Wat hoop jij terug te zien in de  Ubisoft adventskalender? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek