Bekijk hier nog eens 30 mins aan FF XV gameplay

ff xv

Ondertussen weten we allemaal dat FF XV, oftewel Final Fantasy XV, uitgesteld is naar eind november en dus niet volgende maand zal verschijnen zoals eigenlijk de bedoeling was. Square Enix doet er echter alles aan om de spotlight op de game te houden. Deze keer verwennen ze ons met 30 mins aan pure gameplay!

Uiteraard is de video geheel in het Japans, maar dat mag de pret niet drukken. Bekijk de video hier beneden, tenzij je spoilervrij wil zijn als je aan de game begint.

De meeste beelden hebben we al mogen waarnemen op Gamescom 2016, maar er zijn ook nieuwe scenes te bekijken. De video bestaat uit zowel PlayStation 4 als Xbox One beelden, wat verklaart waarom er zoveel visuele verschillen te zien zijn.

Lineair

Afgelopen week maakte regisseur Hajime Tabata nog bekend dat de game vooral open wereld zal zijn, maar richting het einde meer lineair zal worden. Dit is gedaan om de speler op het narratief te laten focussen. De game zal ongeveer 50 uur aan gameplay bevatten. Dit is meer dan de meeste games tegenwoordig, maar minder dan wat we gewend zijn van Final Fantasy.

Ook is bekend gemaakt geworden dat FF XV een season pass zal krijgen met ongeveer zes DLC pakketten. De makers zijn er zeker van dat deze zes DLC’s gemaakt zullen worden. DLC’s die hierbuiten aangekondigd worden, zitten níet in de season pass. Het lijkt er dus op de de game een hele hoop DLC zal bevatten.

Heb jij zin in de nieuwe Final Fantasy? Hij verschijnt op 29 november op PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek