Jak and Daxter komen naar de Playstation 4!

jaxdax

Het dynamische duo is terug! Playstation heeft aangekondigd dat Jak en Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, en Jak 3 later dit jaar beschikbaar zullen zijn op PS4 via download op PS Store!

jaxdax1

jaxdax2

Lange en trouwe fans en nieuwe spelers kunnen zowel de ongelooflijke avonturen van Jak en Daxter ervaren als het duo weer terug keren om oude landen te verkennen en de mysteries te ontrafelen van de voorlopers.

En we zijn nog niet klaar … klaar om auto-Jakked krijgen?

Dat is juist! Jak X: Combat Racing, Naughty Dog’s wild vechtgame PS2 klassieke zal beschikbaar zijn voor het eerst overal sinds de release in oktober 2005. Oorspronkelijk uitgebracht voor de PS2, Jak X zal zijn weg naar PS4 vinden later dit jaar. Speel Adventure of Exhibition modus in deze no-taboes buggy brawler voor uren van uitdaging en plezier. Hoewel er geen online features komen kun je nog steeds vechten tegen je vrienden via splitscreen.
Ervaar deze Naughty Dog’s PS2 klassiekers met 1080p up-rendering en ondersteuning voor de Trophies. Extra verbeterde functies zijn onder Shareplay, Remote Play, en Activity-feeds (een actieve PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om bepaalde online functies te gebruiken).
We hopen dat u net zo enthousiast als wij over deze games – stay tuned voor meer nieuws als we dichter bij de lancering te krijgen!

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek