Warbanners speelbare demo nu te downloaden.

Warbanners
Een demo versie van de turn-based strategy game Warbanners is nu beschikbaar om te downloaden.
Warbanners is zoals gezegd een turn-based strategy game met role-playing elementen. In de rol van bevelhebber van een mercenary squad “Silver Griffins” zul je als speler moeten zoeken naar oude artefacten, donkere geheimen oplossen en natuurlijk de wereld redden van een dreigende catastrofe. Als speler zul je het verhaal ervaren door de 42 campagne missies, met als ultiem doel je plaats in de oude legendes te verzekeren.
Tussen gevechten door kun je jouw verdiende experience points uitgeven om je mercenaries te verbeteren en nieuwe skills te leren. Bijna elke vechter kan uitgerust worden met magische drankjes en artefacts. Complexe tactische gevechten zijn aan de orde in Warbanners. De grootste rol word gespeeld door het landschap en de verlichting van het slagveld. Vele terrein objecten zijn interactief. Zo kun je bijvoorbeeld bomen omhakken, water bevriezen en vuur kan geblust worden. Het gevechtssysteem is gebaseerd op actie punten en zal rekening houden met het moraal en vermoeidheid van je krijgers.

Hier een gameplay video:

Key features:

  • Creëer een uniek leger: huur en rust je soldaten uit, ontwikkel hun gevechtskwaliteiten en leer nieuwe skills.

  • Huur assistenten: hoewel ze niet meevechten in gevechten geven assistenten verschillende bonussen. zoals bijvoorbeeld een ontzagwekkende katapult, het vergiftigen van vijanden, het verhogen van moraal en nog veel meer
  • Dompel je onder in een veelzijdige battle systeem dat rekening houd met een aantal factoren waaronder landschap en verlichting, de richting van de blik van je manschappen, moreel en vermoeidheid.
  • Gebruik de omgeving voor tactische doeleinden: bevries rivieren, Hak bomen omver en steek ze in brand, Graaf Loopgraven, bouw bruggen en barricades en ga zo maar door.

Er zullen in de demo versie 3 missies beschikbaar zijn.

klik hier om de demo te downloaden.

Warbanners staat voor release gepland in de herfst van dit jaar. Wat vind jij van deze game? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek