Bekijk hier de Syberia 3 launch trailer

Syberia 3

Syberia 3 is vandaag uitgekomen voor de PS4, Xbox One en Windows PC. bekijk hier de launch trailer.

De vorige trailer van Syberia’s epische avontuur neemt ons mee op Kate Walker’s betoverende avontuur en schetst haar pad door de uitdagingen die zij zal ondervinden met het helpen van de Youkols om de migratie van hun sneeuw struisvogels tot een goed einde te brengen.

Haar reis in het hart van Siberië om deze trotse dieren te vergezellen naar hun heilige landen, de plaats van hun voortplanting, belooft een ware expeditie te zijn die door situaties als onverwacht als haar ontmoetingen met vreemde personages en beproevingen die allemaal haar mentale vaardigheden zullen aanspreken en gebeurtenissen die haar leven zullen verpletteren.

Bekijk hieronder de nieuwe launch trailer:

Benoit Sokal, auteur en art director van de Syberia saga zei: “Kate Walker therefore continues her imaginary wandering like a lost star no longer constrained by its sun. Through this Eastern European landscape sublimely tired by wars and utopias”

Vanavond ga ik beginnen aan deze game en mocht je nog niet zeker weten of je deze game wilt spelen, houd dan onze site volgende week in de gaten voor de review van Syberia 3.

Wat vind jij van deze game? ga jij hem halen of wacht je op onze review. laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek