Gratis Friday the 13th: The Game DLC als verontschuldiging

friday the 13th

Friday the 13th: The Game heeft de afgelopen maand na de release van de game aardig wat server problemen gehad. Als verontschuldiging heeft uitgever Gun Media gratis DLC uitgegeven.

De gratis DLC kan voor de PS4 en PC gedownload worden. Xbox one spelers zullen nog even moeten wachten. De patch is niet door Microsoft’s certification process gekomen, dit betekent dat de patch zal moeten worden gewijzigd en opnieuw aan Microsoft moeten worden voorgelegd. Studio hoofd Wes Keltner legde uit dat dit onder andere kwam door instabiliteit van de nieuwe content en een memory leak probleem. Verder vertelt Wes Keltner dat ze help van buiten krijgen van andere collega’s in de industrie die een identiek probleem hadden. Dit allemaal om het probleem sneller op te lossen of op zijn minst drempels te omzeilen om bij de kern van het probleem te komen.

Bekijk hieronder de uitgegeven content video:

Zoals je in bovenstaande trailer kunt zien doet Gun Media zich verontschuldigen voor deze problemen en de spelers bedanken voor hun geduld met gratis coole spullen. Het hoofd onderdeel van deze Friday the 13th DLC is de retro versie van Jason dat word vergezeld met nieuwe chiptune muziek gecreëerd door Mitch Murder. Je kunt een beetje van hem zien en horen aan het eind van de video. Verder in de DLC krijgt elke counseler 2 nieuwe outfits en krijg je 13.000 customization points. En er is vanaf vandaag tot en met zondag een double XP weekend.

Gun Media zei in een press release: “Overall, Gun Media is very thankful to our fans, supporters, and those interested in the game,” “We were completely overwhelmed by the amount of users that tried to play at launch, enough to break our servers and force us to upgrade. That process has evened out since then, however we are still working to smooth out the experience even more across all three platforms.”

Hoe vind jij de game tot nu toe? wat vind jij van deze verontschuldiging? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek