343 Industries benoemt Chris Lee tot nieuwe baas

343 industries halo

Vorige week verloor 343 Industries, de ontwikkelaars van de laatste Halo games, Dan Ayoub als studio head. Hij had besloten om bij een andere tak binnen Microsoft aan de slag te gaan. Vandaag meldt 343 Industries een nieuwe baas te hebben aangesteld.

Chris Lee is geen verkeerde keuze als je je bedenkt dat hij als sinds 2003 werkzaam is bij Microsoft als software test engineer. Vanaf 2004 is hij aan de slag gegaan binnen game development bij Microsoft. Lee was de executive producer van Halo 5: Guardians, senior lead producer voor Halo 4 en heeft gewerkt aan Halo: Reach en Halo 3: ODST. Zijn laatste bijdrage binnen 343 was als studio head of Halo projects.

De vorige studio head van 343 Industries is nu werkzaam in het Mixed Reality team van Microsoft, waar we vermoedelijk meer van gaan zien tijdens E3 dit jaar. Wat we niet gaan zien dit jaar tijdens de E3 is een Halo 6.

Daarnaast zal er ook geen Halo 3: Anniversary of Halo 3 remaster worden aangekondigd. Deze game is simpelweg niet in de maak. Halo: Combat Evolved en Halo 2 kregen beide een Anniversary edition, maar deze lol zal niet op gaan voor Halo 3.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek