35 minuten aan Gravity Rush 2 gameplay

Gravity Rush 2, of Gravity Daze 2 in Japan verschijnt deze maand en afgelopen weekend is er een nieuwe video opgedoken waarin we 35 minuten aan gameplay te zien krijgen.

In Gravity Rush 2 worden de zwaartekracht mechanics waar de game bekend om is geraakt uitgebreid met twee nieuwe modes. Je hebt natuurlijk de bekende mode uit het eerste deel nog steeds, maar de mode Lunar, en Jupiter worden ook toegevoegd.

In de Lunar mode voelt Kat een stuk lichter aan waardoor ze sneller is en hoger kan springen. In de Jupiter mode voelt ze juist zwaarder aan waardoor haar aanvallen meer schade toe zullen brengen. Door het gebruik van de touch-pad kun je switchen tussen deze verschillende modes.

Gravity Rush 2 pakt het verhaal weer op waar het in deel 1 is opgehouden. Samen met Raven en Syd onderzoek je vreemde gravitatie golven in de stad en voordat je het weet wordt je opgeslokt in zwaartekrachtstorm en bevind je je plotseling in een afgelegen dimensie en begint het avontuur pas.

Gravity Rush 2 verschijnt 18 januari exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek