Nintendo Labo Aangekondigd

Dat er om 23:00 een aankondiging aan zat te komen, dat wist iedereen. Niemand wist echter wat het was. Het is iets… vreemds, oordeel zelf in de trailer hierboven! Nintendo Labo moet de Switch naar een nieuw interactief niveau brengen. Je moet zelf bouwen, exploreren en spelen met dit nieuwe fenomeen. Labo verschijnt op 20 april 2018, wat niet zo ver meer van ons verwijderd is. Dit is zeer zeker niet wat mensen verwacht hadden, maar als Nintendo ergens goed in is, dan is het onze kaken op de grond laten vallen. Dit is iets wat als een totale plank voor de kop verschijnt en Nintendo flikt het wederom om iedereen te verbazen.

Make, Play, Discover

Met Nintendo Labo kan jij een piano creëren, een vishengel nabootsen en een gaspedaal maken. In deze stukkies zal jij jouw Joy-Cons plaatsen, deze zullen dienen als het interactieve. Je zal jouw eigen creativiteit en bewegelijkheid moeten toepassen bij dit nieuwe idee van Nintendo. De Labo zal volledig te customizen zijn naar jouw wil. Je kan er stickers op plakken, je kan hem verven, doe wat jij wilt. Het lijkt erop dat dit meer gericht is naar de kinderen onder ons, maar bedoeld is voor alle leeftijden. Een familievriendelijk idee, wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Nintendo Labo

Drie van de zoveel manieren om de Labo te gebruiken.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek