Fortnite: Battle Royal Starter pack nu beschikbaar

Fortnite

Ben je pas begonnen met het spelen van Fortnite? Heb jij het idee dat je wat mist en wel een boost kan gebruiken? Nou gelukkige lezer vanaf vandaag is er een Starter Pack beschikbaar in Fortnite: Battle Royale. Dit pakket zal bestaan uit een skin, rugzak en V-Bucks.

De bundel zal bestaan uit de coole Rogue Agent-skin en de Catalyst Back Bling voor Battle Royale en als klap op de voorpijl krijg je nog eens 600 V-Bucks die gebruikt kunnen worden over de hele game. Personen die het spel al langer spelen kunnen natuurlijk ook de starters pack aanschaffen. Het is helaas wel gelimiteerd tot een bundel per account.
De Starter Pack is vanaf nu te koop voor 4,99 euro via de in-game winkel van Fortnite: Battle Royal.

Verder wijst het erop dat er waarschijnlijk een nieuwe raketwerper naar Fortnite: Battle Royale komt. In het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij start-up te zien is, laat Epic namelijk een Guided Missile-wapen zien. Er is helaas nog weinig informatie beschikbaar over het nieuwe wapen, de ontwikkelaar geeft het wapen de koptekst “Remote control destruction from above”.

De kans is groot dat de Guided Missile met de eerstvolgende update naar Battle Royale komt, maar daar heeft Epic Games nog geen reactie op gegeven.
Afgelopen week kwam de Heavy Shotgun nog naar de spelmodus. De Heavy-versie is anders dan andere shotguns. Spelers kunnen tegenstanders namelijk van een grotere afstand raken met deze shotgun en sneller damage doen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek