3DS krijgt nieuwe kleurtjes

Nintendo 3DS

Nu de Nintendo NX is uitgesteld naar maart 2017, betekent dit dat Nintendo het nog een tijd moet doen met de consoles die zij al hebben, de 3DS en de Wii U. Vooral de handheld krijgt nog een aantal hele mooie games en nu is dus ook bekend gemaakt dat er nieuwe kleuren komen, maar, alleen voor Japan.

Tijdens de E3 van 2010 werd voor het eerst de Nintendo 3DS getoond aan het publiek. Met veel games en een scherm dat brilloos-3D op het scherm kon tonen moest dit de opvolger worden van de succesvolle DS. De handheld is niet in de buurt gekomen qua verkoopaantallen aan de DS, maar dat de 3DS een geliefd apparaat is, dat is duidelijk. De handheld heeft het dan ook qua verkoopaantallen zeker niet slecht gedaan. Een tijd terug kwam er ook een nieuwe versie van de 3DS en 3DS XL met het woordje ‘new’ ervoor geplakt. Deze handheld had een snellere processor dan zijn voorganger en had ook nog eens extra knoppen, die de 3DS niet kende.

Er zijn al ontzettend veel varianten en kleurtjes uitgekomen van de 3DS in de loop van de jaren. Nu komen er dus voor Japan nog twee nieuwe kleurtjes bij, namelijk zwartXgroen en rozeXwit. De handhelds kun je hieronder bekijken:

3DS

LL staat in Japan voor de XL versie die wij hier kennen. Of de versie ook naar Nederland komt, of ergens in de rest van de wereld weten wij niet. Mocht dit zo zijn zul je dat natuurlijk hier ook lezen. Het is te verwachten dat Nintendo nog een aantal dingen heeft staan voor de 3DS, en misschien wel Wii U voor dit jaar.

Wat vind jij van deze nieuwe kleuren, heb jij al een Nintendo 3DS? Of wil je een 3DS? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek