Fortnite Port-a-Fort update vandaag, bekijk de patch notes

Port-a-Fort Fortnite Update

De volgende grote update voor Fortnite verschijnt vandaag! Deze update voegt de nieuwe Port-a-Fort item toe. Dit zal voor veel spelers een opluchting zijn, gezien zowat iedereen met een John Wick skin een zeven-hoog kasteel binnen 1.3 seconden om je heen bouwt, terwijl jij nog met die eerste 3 walls bezig bent.

Port-a-Fort brengt het bouwen in Fortnite naar een ander level. Het is voor onervaren bouwers makkelijker om wat verdediging op te zetten. Gezien spelers zo ook de structuur van gebouwen kunnen zien, zal dit zorgen voor een betere learning curve. Of dit zo zal werken is natuurlijk nog niet zeker, gezien de update later vandaag pas verschijnt, maar wij hebben zo’n idee dat deze item voor goede dingen kan zorgen, mocht hij in goede handen terecht komen. Hoe hoog de kans op zo’n item is, weten we ook nog niet, maar wel hoe die eruit ziet!

Hier boven kan je direct de patch notes lezen, gezien de game tijdens het tikken van dit bericht nog in downtime zit, komt de update langzaam binnen! Langzaam maar zeker komen ook eindelijk van grote namen de Fortnite reviews tegen, die allemaal tussen de 8 en 9 als cijfer geven! Wat vind jij van de staat van de game op dit moment? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek