GTA Online voegt The Vespucci Job modus toe

gta 5 gameplay

GTA Online dood? welnee joh, er worden nog steeds nieuwe updates uitgebracht. De nieuwste update brengt onder meer de gloednieuwe Adversary Mode genaamd The Vespucci Job met zich mee.

The Vespucci Job
Met de nieuwe Adversary Mode kunnen spelers in zeven verschillende levels de strijd met elkaar aan gaan. In The Vespucci Job nemen twee tot vier spelers het tegen elkaar op. Hierbij is er altijd één iemand de badguy en de overige spelers staan aan de kant van de politie.
Tijdens de gamemodus krijgt de badguy vijf minuten de tijd om door vijftien verschillende checkpoints te rijden terwijl het politieteam de vijand moet tegen zien te houden. Beide teams kunnen alleen gebruikmaken van voertuigen, de bandiet van de gloednieuwe Weeny Issi Classic en het arrestatieteam van de politiewagen. Geen van beiden hebben wapens.
Wanneer de voortvluchtige wordt klemgereden door de agenten kan deze ervoor kiezen om te respawnen. Dit kost wat tijd, maar de speler kan zijn tocht voortzetten. Als de badguy niet binnen vijf minuten alle vijftien checkpoints weet te pakken, wint de tegenstander.

Nieuwe voertuigen
Naast de nieuwe Vespucci Mode brengt de GTA Online-update drie gloednieuwe voertuigen naar het spel.

  • Weeny Issi Classic.
  • Vapid Flash GT.
  • Helicopter Sea Sparrow.

<em> Zijn deze veranderingen genoeg om jou weer naar GTA Online te laten terugkeren? laat ons weten wat je van deze update vind en wat je nog graag in de toekomst zou willen zien.</em>

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek