Sea of Thieves komt met een uitgebreide cosmetische update

sea of thieves

Sea of Thieves komt met een nieuwe update die een heel pletora aan nieuwe cosmetische voorwerpen toevoegt, dit zal de eerste van meer opkomende updates zijn.

De complete lijst met alle veranderingen van dien zijn te vinden bij de patch notes op de Sea of Thieves-website. Daar laat ontwikkelaar Rare weten dat zij luisteren naar de feedback van de fans en daarop hun updates ontwikkelen, hierop zijn de eerste grote toevoegingen aan cosmetische items gemaakt. Het gaat grotendeels om nieuwe kleding in de categorieën Admiral, Bilge Rat, Sea Dog en Sovereign.

Gelukkig blijft het hier niet bij en zijn er ook nieuwe voorwerpen te vinden in specifieke outposts. Voorheen was er nauwelijks een verschil tussen het huidig aanbod van de verschillende outposts. Het aanbod van de winkels is hierbij afhankelijk van de regio waarin de speler woont. Dit betekent dat sommige spelers uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten naar de Ancient Isles moeten varen voor de nieuwe Soverign-set, terwijl Europeanen naar een totaal andere locatie moeten gaan.

Naast deze toevoegingen brengt de update ook bugfixes en verbeteringen aan de performance. De update is 2,40GB groot op de Xbox One en 2,06GB op pc.
Tenslotte is er tijdelijk een nieuw wapen te verkrijgen. De “Launch Crew” Eye of Reach is toegevoegd om te vieren dat Sea of Thieves een maand uit is. Het wapen kan twee weken lang in de winkels gekocht worden voor een enkel goudstuk.

De volledige lijst met patch notes vindt je hier:
https://www.seaofthieves.com/release-notes
Speel jij nog Sea of Thieves en is deze update genoeg om jou weer de wereld in te trekken of ben je na het opstart fiasco volledig klaar ermee? laat het ons weten in de comments

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek