Rocket League brengt binnenkort crossplatform uit

rocket league patch

De Rocket League crossplatform details zijn eindelijk vrijgegeven door Psyonix. Dat een crossplatform optie onderweg was, is al een tijdje geleden aangekondigd.

De mogelijkheid om crossplatform te spelen in Rocket League komt dus deze zomer naar de game volgens ontwikkelaar Psyonix. Om er gebruik van te maken dienen er wel eerst een paar dingen te gebeuren:
registreer eerst je in-game ID (naam+ unieke code) van iedereen met wie je wilt spelen. Vervolgens voeg je vrienden toe door die in-game ID aan een nieuwe in-game vriendenlijst toe te voegen. Dan stuur je ze een uitnodiging en zo kun je vervolgens online spelen met vrienden die een ander platform hebben.

De crossplatform optie is wanneer deze uitkomt alleen mogelijk op de PC, Xbox One en Nintendo Switch. Op de PlayStation 4 is het helaas niet mogelijk omdat Sony geen crossplatform ondersteund.

Naast de crossplatform optie komen er nog vele andere content updates. Zo komt er eind mei een nieuwe arena en gaat Competitive Season 8 dan van start. Ook komt er nieuwe muziek in het spel met de release van Rocket League x Monstercat Vol 3.

In juni komt vervolgens een zomer-thema event en wordt er nieuwe DLC uitgebracht. Het gaat hier om een DLC met licentie, maar welke is nog niet bekend. In juli en augustus komt er om de verjaardag van Rocket League te vieren een groot evenement en in die maanden zal de crossplatform optie ook te verwachten zijn.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek