Call of Duty: Black Ops 4 – Boots on the Ground!

call of duty black ops 4 pc beta treyarch

Call of Duty: Black Ops 4 zal geen traditionele campaign bevatten zoals IEDERE Call of Duty titel tot nu toe heeft gehad. Treyarch beweert dat spelers geen zorgen hoeven te maken over het verhaal. Deze zal op andere manieren worden ingebakken.

Wat heeft de Call of Duty: Black Ops 4 Community event ons geleerd? De bevat drie gameplay modes, waaronder de traditionele multiplayer mode, een zombie mode, en Battle Royale!

Blackout

Dat klopt! Call of Duty: Black Ops 4 is de eerste Call of Duty zonder campaign en de eerste Call of Duty met een Battle Royale mode. De map die wordt gebruikt in Blackout is minstens 1500 maal groter dan Nuketown en bevat de meest iconische characters en omgevingen uit de Black Ops franchise. Dit is inclusief de plaatsen en wapens die we kennen uit de zombie mode.

blackout

Multiplayer

De nieuwe Black Ops brengt ook wat verandering in de multiplayer. Zo zal deze game enkel boots on the ground zijn. Geen rocket jump, geen wall-run. Daarnaast zal je in de multiplayer geen health-regen hebben zoals in de voorgaande delen. Je zult je health zelf moeten aanvullen met healing items. Crash, een specifieke specialist zal spelers ook kunnen healen en healing boosts kunnen geven. Dit brengt ons direct op het volgende onderwerp van de multiplayer: Specialists.

Black Ops 4 zal opnieuw Specialists introduceren die hun eigen abilities en trucjes bij de hand hebben om het team te ondersteunen. Bekijk hier de gloednieuwe trailer. Om verder door te borduren op eigen abilities en trucjes zal in Black Ops 4 elk wapen haar eigen attachments bevatten. Treyarch heeft in dit deel meer aandacht besteed aan de wapens dan aan Black Ops 1, 2 en 3 bij elkaar.

Zombies

Zombies keert terug, maar het is een iets anders verhaal dit keer. Je neemt het namelijk op tegen een gloednieuw gevaarte genaamd: The Nine. Het zijn in feiten gewoon zombies, maar hebben ze een andere afkomst en ander verhaal. Het mysterieuze virus zal daarbij ook wat deuren openen voor wat grotere gevaren in de Zombies universe zoals je in onderstaande trailers kunt zien:

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek