Rainbow Six Siege is gratis te spelen dit weekend

para bellum

Voor de schietliefhebbers op een strak budget is dit weekend Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen. Als klap op de voorpijl is het spel dit weekend met korting te verkrijgen op Steam

Als dit dus de eerste keer wordt dit je met Siege in aanraking komt. heb je geluk! het is namelijk zo ook vanaf dit weekend iedereen aan de slag kan gaan met het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege, genaamd Operation Para Bellum.

Operation Para Bellum geeft ons twee nieuwe Operators met ieder unieke vaardigheden. De eerste daarvan is een defensief personage genaamd Maestro. Hij kan explosieven op afstand besturen en met zijn telefoon laten ontploffen.
Een tweede Operator die wordt toegevoegd heet Alibi. Hij is een tech Operator en heeft de eigenschap om holografische decoys te plaatsen.
De map die wordt toegevoegd met het nieuwe seizoen wordt omschreven als:”De meest competitieve map tot nu toe”. Tijdens de Pro League-finales op 19 en 20 mei wordt meer onthuld over dit seizoen en de andere Operators.

Spelers kunnen gratis aan de slag met Rainbow Six Siege tot en met zondag.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek