6 belangrijke veranderingen met PlayStation 4 update 5.50

playstation 4

Zoals bij de meeste PlayStation gamers wel bekend zal zijn komt er een nieuwe PlayStation 4 5.50 update eraan. Deze update loopt nu in een Beta fase.

Voor onze PlayStation gamers die niet meedoen aan de beta test van deze update, heeft PlayStation Acces een video uitgegeven met de zes belangrijke veranderingen die deze firmware update met zich meebrengt.

Het eerste waar ze over spreken in de video is Play Time Management. Play Time Management is onderdeel van het ouderlijk toezicht, hier kun je als ouder of voogd de tijd instellen dat het kind mag spelen voordat de PlayStation zichzelf uitlogt. Natuurlijk werkt dit alleen als het kind niet het inlog wachtwoord heeft. Je kunt met deze functie per dag van de week instellen hoelang en van hoe laat tot hoe laat deze dag gespeeld mag worden.

De tweede functie is de mogelijkheid om eigen foto’s vanaf usb stick in te laden als wallpaper. Veel fans vragen al langer naar deze functie en eindelijk heeft PlayStation naar zijn fans geluisterd en deze functie toegevoegd.

De library is ook aangepakt zodat je er makkelijker doorheen navigeert. Er zijn wat extra filters toegevoegd en je kunt nu zelfs eigen folders maken om je games in te verdelen.

Verandering nummer vier is een betere management van notifications. Ook deze verandering is veel gevraagd door de community. Hier word een delete functie toegevoegd aan het notifications menu zodat je notifications enkel of meervoudig kunt verwijderen.

De vijfde verbetering is aan het quick menu. Je kunt nu o.a. het volume van je personal playlist aanpassen.

En als zesde verbetering is er voor de PlayStation 4 Pro gamers een supersampling mode toegevoegd. Hiermee verbeter je de beeld kwaliteit van Pro games op een 2k tv.

Doe jij mee aan de Beta test van update 5.50? Laat ons hieronder weten of het goed werkt en wat jij ervan vind.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek