9 Monkeys of Shaolin Official Announce Trailer

9 Monkeys of Shaolin

Voor de fans van klassieke Brawler games zoals Double Dragon en TNMT komt er deze herfst een nieuwe game in dit genre, 9 Monkeys of Shaolin

De studio achter Reedemer onthult de announcement trailer voor 9 Monkeys of Shaolin, die de sfeer en het universum van deze unieke IP laat zien en belooft een nieuwe, diep meeslepende, doordrenkte Brawler ervaring te bieden in de setting van Middeleeuws China. 9 Monkeys of Shaolin markeert een ware wedergeboorte van het iconische brawler genre in de stijl van old school videogames.

Als een doodgewone Chinese visser genaamd Wei Cheng moet je de dood wreken van je vrienden en familie die zijn afgeslacht tijdens een piratenaanval in je vredige dorp. De game protagonist is een behoorlijk moeilijke noot om te kraken, omdat hij de basis kent van oude krijgskunsten die alleen door legendarische Shaolin monniken worden beheerst. Zorg dat jouw vertrouwde gevechtsstaf klaar is voor een uitdagend avontuur in het middeleeuwse China en voor genadeloze gevechten met hordes verschillende vijanden.

Gevechten vol actie, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een ongelooflijke sfeer van geweldige kung-fu films uit de jaren ’70. Dit allemaal maakt 9 Monkeys of Shaolin een perfecte keuze voor elke echte fan van hardcore brawlers.

Features:

  • 3 unieke vechtstijlen: vecht op aarde, in de lucht of gebruik mysterieuze magische zegels. Combineer deze elementen om elke vijand op je weg te verslaan.
  • Boeiend verhaal: ontdek het fascinerende verhaal van Wei Cheng en volg hem terwijl hij veranderd van een eenvoudige visser tot de meester van de Shaolin vechtkunsten .
  • Verbluffende visuele stijl: onwaarschijnlijke combinatie van historische en mystieke elementen geeft je een opwindende ervaring van elke scène 
  • Uitgebreid karakterontwikkelingssysteem: je leert een groot aantal manieren om de overwinning te behalen terwijl je verschillende vrij te spelen extra’s, voorwerpen en vechtstijlen ontdekt.
  • Meer dan 25 verschillende levels: Chinese dorpen, piratenschepen, boeddhistische kloosters, Japanse herenhuizen, oude ruïnes en nog veel meer.
  • 10 soorten Chinese en Japanse polearms, elk met zijn unieke eigenschappen. Ontdek de landschappen om nieuwe items te vinden.
  • Co-op: nodig je vriend uit om je te helpen vechten door groeiende golven vijanden en het spel samen af ​​te ronden

9 Monkeys of Shaolin zal deze herfst uitkomen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, macOS, Linux en Windows.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek