A Way Out is gespeeld door twee miljoen mensen

A Way Out

A Way Out heeft officieel één miljoen kopieën verkocht, dit houdt in dat twee miljoen mensen de game gespeeld hebben. Spelers die de game niet kennen of hebben gespeeld zijn nu waarschijnlijk verward…

A Way Out is een co-op game die jij alleen maar met zijn tweeën kan spelen, dit verklaard de berekening naar twee millie. Het voordeel is wel dat maar één persoon de game daadwerkelijk heeft hoeven aanschaffen, de ander hoeft alleen maar de demo te downloaden om mee te mogen spelen.

Electronic Arts heeft de afgelopen tijd veel commotie en geroddel veroorzaakt binnen de gaming industrie, maar deze titel zorgt voor veel goeds, ik denk dat de developers wel een feestje mogen vieren voor deze mijlpaal! Fares werkt ook al aan een nieuwe game, als deze net zo goed is als A Way Out, dan belooft dit veel. De game kreeg veel geloofde review-cijfers, deze zaten tussen de 6 en 9 in met veel verschillende meningen. Wij gaven de game een 6,3. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen mening over een aparte game als deze, maar hij zal niet snel vergeten worden en hopelijk het begin zijn voor meer co-op ervaringen.

Heb jij de game? Zo ja, hoe heb jij hem ervaren? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek