Aangekondigde race games voor 2016

EzonE Nieuws 2.002 views 1 1
Race Division

Aangezien we binnen inTheGame nu ook onze Race Division hebben kunnen we natuurlijk niet uitblijven met een opsomming van de racegames die zijn aangekondigd voor 2016. Enkele van deze games zijn al als early access via Steam beschikbaar de rest zal pas op de release date beschikbaar zijn. hieronder vind je alvast drie race games die in 2016 gereleased worden.

Next Car Game: Wreckfest

next car game wreckfest
Next Car Game: wreckfest is als early access game sinds 23 december 2013 al op de markt beschikbaar en draait dus al een tijdje mee. Het spel wordt ontwikkeld door Bugbear entertainment en die zul je waarschijnlijk wel kennen van de FlatOut series. In Next Car Game: Wreckfest is het dus ook de bedoeling dat je er ouderwets op losbeukt bij je tegenstanders. De ontwikkeling van het spel leek even stil te liggen maar op de achtergrond waren de heren van Bugbear entertainment druk bezig om de complete game engine te herschrijven. Dit had ook tot gevolg dat veel mensen begonnen te twijfelen of het wel de moeite waard is van een early access game als de feedback van de community genegeerd lijkt te worden. Echter sinds de nieuwe engine af is verschijnen er ook weer regelmatig updates met verbeteringen in het spel, nieuwe tracks en nieuwe voertuigen. Zelfs nu rond de feestdagen hadden ze een lawnmower derby gemaakt met een Rudolph lawnmower en een kerstman om het geheel af te maken. De multiplayer optie is nog altijd niet optimaal maar ook hier moet gezegd worden dat je bij iedere update wel weer de wijzigingen merkt en ze ook beter aanvoelen. Wij zijn dan ook benieuwd naar wat het spel gaat doen als het uit de early access komt en als volwaardig game in de markt staat.

Een exacte release datum voor Next Car Game: Wreckfest is nog niet bekend maar de verwachting is dat het in 2016 uit de early access komt

Sébastien Loeb Rally Evo

sebastien loeb rally evo
Sébastien Loeb Rally Evo wordt ontwikkeld door Milestone. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de eerste vier WRC spellen. Als jonge rally coureur probeer je in het spel geaccepteerd te worden door het rally team van Sébastien Loeb, de negenvoudig WRC kampioen en momenteel actief in de Dakar rally. Terwijl je je doel probeert te bereiken kom je in 15 verschillende game modes, waaronder, klassieke rally rijden, head-to-head races, rally cross, en hillclimb. Door in deze verschillende game modes je races te winnen hoop je uiteindelijk je doel te bereiken. In het spel zitten diverse auto’s van 20 verschillende merken, inclusief enkele historische auto’s uit de jaren 50 van de vorige eeuw.

de release van Sébastien Loeb Rally Evo staat gepland voor 26 januari 2016

Trackmania Turbo

Trackmania-Turbo
De trackmania serie bestaat alweer sinds 2003 en wordt ontwikkeld door Nadeo Studio onder de vlag van Ubisoft. het concept van Trackmania is vrij simpel, de snelste tijd neerzetten op de mafste tracks die je je kunt bedenken. Het is een snelle gameplay waarbij ze in dit nieuwe deel dan ook niets hebben veranderd, je rijdt onder andere op een tropisch eiland, in een groot stadion, een canyon en een heuvelachtig gebied. Iedere omgeving heeft dan ook zijn verschillende tracks die ook om hun eigen rijstijl vragen. In de nieuwe trackmania Turbo zit ook weer een track-editor en multiplayer mode waarin je je knotsgekke creaties kunt delen. Nieuw in dit deel is Double Driver, hiermee kunnen twee spelers één auto besturen gedurende de race, we zijn dan ook benieuwd wat voor een hilarische races dat gaat opleveren.

de release van trackmania turbo staat gepland voor maart 2016


uiteraard zijn er nog meer race games die in 2016 zullen worden gereleased, mocht hier meer informatie over beschikbaar zijn dan zullen jullie dit teruglezen op onze website.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek