Aankomende DLC voor jouw favoriete games

Cod WWII DLC

We hebben al gecovered welke leuke exclusieve games uit zullen gaan komen voor Nintendo, Sony en Microsoft. Maar ook een aantal bestaande games krijgen natuurlijk nieuwe toevoegingen. Bekijk hier de meest geanticipeerde DLC voor het eerste kwartaal.

We beginnen deze maand al tegen het einde aan met een nieuwe Call of Duty WWII DLC. The Resistance zal op 30 januari verschijnen en brengt een aantal toffe dingen naar de shooter. De update brengt twee nieuwe maps, Anthropoid Occupation. Er komt een nieuwe War Mode map, Operation Intercept. Ook zal de DLC een nieuwe Zombies Chapter genaamd The Darkest Shore toevoegen! Als je de expansion pre-ordered dan krijg je dubbele exp, skins en punten.

Februari zal twee DLC brengen. Om te beginnen met de nieuwe Civilization VI update genaamd: Rise And Fall. Deze zal op 8 februari verschijnen en introduceert een hele boel nieuwe dingen naar de al-erg-grote game. Je hebt toegang tot nieuwe tijdperken, andere gouverneurs en verbeterde allianties. Ook het Loyalty systeem komt mee, deze zorgt ervoor dat jij nog beter je best moet doen voor het volk. Je kunt nu een noodgevallen-pact beginnen. Er komen negen nieuwe leiders, samen met acht nieuwe beschavingen. Ons landje zit er ook bij! Er komt nieuwe globale content en flinke verbeteringen om de huidige gameplay-systemen. Dit bewijst zeer zeker wat voor een grote game Civ-VI daadwerkelijk is.

Dragon Ball: Xenoverse 2 is al een tijdje uit. Dat betekend niet dat er geen grote updates meer kunnen komen. Extra Pack 2 zal ergens in februari al verschijnen. Deze update zal twee nieuwe speelbare personages toevoegen: Android 17 en Jiren. Dit kwam allemaal naar het licht in een japans tijdschrift. Dit artikel heeft ook details over nieuwe mogelijkheden zoals Overlimit, dat ervoor zal zorgen een soort trigger-bar zal krijgen die je één keer per gevecht kan loslaten voor een nieuwe skill. Er komt een nieuwe awakening skill genaamd Super Saiyan God. Ook komen er twee Swimsuit Costumes voor Android 18 en Videl.

Dragon Ball Xenoverse 2

Wat zijn Japanse tijdschriften toch druk altijd..

In maart zal één van de beste shooters van 2017 een nieuwe DLC krijgen. Wolfentein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins zal de nieuwe toevoeging worden, wat een mond vol! Dit word de laatste en de grootste DLC uit het Freedom Chronicles pakket. Zoals je hier beneden kan zien, zal aan het einde van deze maand ook nog een update verschijnen. Deze voegen allemaal een nieuwe missie toe die een tof verhaal verteld. Wolfenstein II komt in 2018 ook nog eens naar de Nintendo Switch, wees bereid op een review tegen die tijd!

wolfenstein 2 the amazing deeds of captain wilkins

De laatste DLC die wij jullie willen laten zien valt officieel buiten het eerste kwartaal, zie het als een bonus! Eén game die veel gemengde gevoelen bracht was Middle-Earth: Shadow of War. De gameplay was geweldig en er waren veel verbeteringen tegenover het eerste deel. Helaas zat het ware einde van de game vast achter lootboxes. Na een hoop controversie omtrent EA met Battlefront 2 is hier gelukkig een boel in veranderd. Nu kan Shadow of War blijven knallen als de goede game die het is. De nieuwe DLC, Desolation of Mordor, zal in mei dit jaar verschijnen.

desolation of mordor

Why so serious?

Welke DLC ga jij spelen? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek