Aankomende Playstation 4 Exclusives zien er geweldig uit

Playstation 4 Exlcusives

Met de Playstation 4 Pro op jouw verlanglijstje is het waarschijnlijk leuk voor de Playstation gamers onder ons om even een opfrisser te krijgen van een aantal adembenemende Playstation 4 Exclusives die eraan zitten te komen. Sommige zijn visueel een geweldig plaatje en andere lijken weer beter in de story of gameplay te liggen. Bekijk ze hier!

Een aantal van deze games hebben wij mogen zien op Gamescom, onder andere Detroit: Become Human en Horizon Zero Dawn zitten in dat lijstje. Ook Days Gone hebben wij mogen zien. Deze games zagen er al geweldig uit en het lijkt erop dat Sony hier een boel mee kan bereiken. Daarom begin ik deze lijst met:

Playstation 4 Exclusives

Detroit: Become Human


Detroit: Become Human

In deze grafisch adembenemende story game ligt de lat erg hoog. Net als bij Heavy Rain kun jij kiezen waar een verhaal op uit komt. Je kunt het zien als een film, alleen maak jij de keuzes. Personages kunnen na de eerste missie dood gaan, of je kunt ze nog langer in het verhaal laten blijven. Alles is mogelijk in deze game! Hierom zijn er ook verschillende eindes aan elk verhaal.

Androids leven in deze wereld als ‘slaven’ voor de overheid. Ze dragen allemaal een speciaal pak om zich te onderscheiden van de mens, juist omdat ze zoveel op mensen lijken. Wij hebben de eerste missie mogen bekijken op Gamescom en waren erg onder de indruk!

Playstation 4 Exclusives Guardian

The Last Guardian


The Last Guardian

De hoofdpersoon is een kind en zijn vriend een gigantische puppy met veren? Het klinkt misschien een beetje raar… en dat is het ook! Deze game brengt fantasie naar een ander level en wij brengen jou erg snel de review! Even geduld nog.

Playstation 4 Exclusives God War

God of War

God of War

Kratos zal in dit nieuwe deel van God of War een stuk ouder zijn dan dat wij gewend zijn. Zijn jonge zoontje zal vooral in deze game voor gaan komen. Kratos is zijn zoontje aan het trainen om hem op te volgen als demi-god. De character-development en next-level combat zullen zorgen voor een geweldige gameplay ervaring.

Playstation 4 Exclusives

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Stap een jaar of duizend de toekomst in en dingen zien er niet uit zoals wij ze zouden verwachten. De wereld is grotendeels bezet door gigantische robot-dinosaurussen. Alweer zo’n raar concept, maar veelbelovend! De action role-playing gameplay die de game zal hebben zag er op Gamescom in ieder geval al geweldig uit. Laten we hopen dat deze RPG een boel nieuwe features zal bevatten voor een frisse game.

Playstation 4 Exlusives Death Stranding

Death Stranding

Death Stranding

Hideo Kojima zal het meesterbrein achter deze game gaan zijn. Er is een trailer van de game die veel mensen in verwarring laten over wat deze game precies gaat zijn. Er zal hoogstwaarschijnlijk een lange tijd overheen gaan voor dat deze game zijn debuut zal maken. Maar gezien het feit dat Norman Reedus erin speelt, en hij gemaakt wordt door Kojima, zorgt voor veel hype rondom de gamers.

Days Gone Playstation 4 Exclusives

Days Gone

Days Gone

Zijn The Last of Us en Dying Light nog niet genoeg voor je zombie-fetisj? Dan is Days Gone je nieuwe antwoord. Deze game zal zwermen met zombies op je af laten komen. Je moet slim denken en hard rennen om van ze af te komen, of natuurlijk genoeg kogels hebben om ze allemaal kapot te knallen. Puntje bij paaltje ziet ook deze game er wederom bruut en adembenemend uit.

Welke van de bovenstaande games kun jij niet op wachten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek