Aanschouw de Bioshock remastered trailer!

bioshock

Zoals inmiddels al bekend is, is er een remaster van de Bioshock franchise onderweg. Onlangs is er een video verschenen waarin wij eventjes mogen gluren naar Rapture uit 2007, maar dan een stukje mooier!

In onderstaande video zien we duidelijk dat de game uit 2007 er een stuk aantrekkelijker uit ziet in 2016. Gelukkig draaien alle drie de games in de collectie op 1080p en tot 60fps. Of alle drie de games op alle consoles dan ook daadwerkelijk 60fps zullen draaien valt nog te zien.

Alhoewel we in bovenstaande video slechts beelden zien van het eerste deel uit de franchise is het mogelijk dat we binnenkort meer video’s mogen verwachten die zich zullen focussen op deel 2 en Bioshock Infinite. Bioshock Infinite wordt echter alleen opgepoetst voor de console. PC spelers krijgen de originele versie van Infinite bij de collectie, omdat deze op de pc geen remaster nodig had, aldus 2K.

Wanneer je als pc speler de eerste game, en of de tweede game + Minerva’s Den uitbreiding al hebt, kun je gratis upgraden naar de remaster. Bij de collection zijn uiteraard alle Single Player DLC inbegrepen.

Volgende week gaan wij op Gamescom meer zien over deze collectie. Dat gaan wij uiteraard allemaal met jullie delen! Houd de website goed in de gaten tijdens Gamescom als je op de hoogte wilt blijven van deze Bioshock Collection!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek