Aantal spelers voor Battle Royale in Black Ops 4 onbekend

Black Ops 4

Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen zal Call of Duty: Black Ops 4 geen singleplayer campaign bevatten, maar heeft de game in plaats daarvan een Battle Royale mode. Blackout, zoals Treyarch het noemt heeft een nog onbekend aantal spelers in een match.

Spelers die bekend zijn met de Battle Royale genre denken al snel aan een 100-spelers match waarbij de laatst overlevende speler heeft gewonnen. Dit is precies wat Call of Duty Battle Royale zal zijn, behalve dat er misschien minder, of meer spelers in een match zullen zitten. Treyarch is namelijk nog niet helemaal uit over het aantal spelers in een ronde en geeft aan nog aan het experimenteren te zijn met verschillende aantallen.

“We haven’t actually decided,”verteld Vonderhaar . “We have to create the best experience, and to create that experience in a Call of Duty universe, you have to try various flavors of that until you find the right one.”

De Battle Royale mode zal ongeveer 1500 keer groter zijn dan Nuketown en bevat alle elementen die je verwacht van Black Ops. De Battle Royale mode zal dezelfde snelle gameplay bevatten van de mltiplayer en ook alle wapens en gadgets uit de Black Ops franchise zullen een terugkeer maken in Blackout. Zelfs de vreselijk vervelende RC-XD. Daarnaast zal je gebruik kunnen maken van land, lucht en zee voertuigen.

Nog voor Call of Duty: Black Ops 4 lanceert op 12 oktober voor Playstation 4, Xbox One en PC zal er een beta plaatsvinden voor pre-orders. Het is nog niet zeker welke content beschikbaar zal zijn in de beta.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek