Acht minuten aan Control gameplay

control

Tijdens Playstation E3 2018 persconferentie heeft het Japanse bedrijf de nadruk gelegd op vier exclusieve titels. Tussen neus en lippen door werden er nog een aantal andere titels getoond. Remedy’s Control was daar één van.

Control, ontwikkeld door de makers van Quantum Break is een bovennatuurlijke actie-avontuur game waarin jij als Jessie te werk kunt gaan met verschillende manieren om je vijand een kopje kleiner te maken.

Het is mogelijk om de omgeving te manipuleren in jouw voordeel. Zo kan je objecten laten zweven, om deze vervolgens met een rotvaart richting jouw doelwit te sturen. Je kunt er ook voor kiezen om allerlei rotzooi te laten opstijgen die vervolgens een schild vormen voor jou zodat je minder of geen schade op loopt.

Zoals je in de video ook kunt zien is de omgeving heel erg interactief en gaat er van alles kapot en vallen er hier en daar dingen naar beneden zodra er actie in het spel komt. Tot op welk niveau de omgeving interactief mee gaat in de gameplay is niet helemaal duidelijk. Het lijkt er op dat er genoeg mogelijkheden zijn om deze tot jouw wil te utiliseren.

Kijk jij uit naar Remedy’s en 505 Games’ nieuwste game? Laat het weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek