Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

ACT IT OUT! vanaf vandaag verkrijgbaar op PS4

Wie denkt dat gamers sociaal onstabiele, vriendloze loners zijn, heeft het in het gros van de gevallen mis – ook gamers hebben vrienden, waar ze graag mee afspreken en wel eens een drankje mee doen. Voor dit soort sociale evenementen is het echter genoodzaakt het huis te verlaten: daar zijn we helaas niet allemaal fan van. Voor zulke mensen heeft studio Snap Finger Click iets bedacht: ACT IT OUT!

ACT IT OUT! (ik schreeuw niet, je schrijft het gewoon zo) is een game versie van het traditionele spelletjes hints. Nu associeer je hints waarschijnlijk met een tergend, verplicht familieweekend in een bungalow op de Veluwe, waarbij jij de enige in de familie bent met een leeftijd van onder de 45, maar met het juiste gezelschap, een fles Jagermeister en een PS4, klinkt deze versie van hints als iets dat we gráág zouden willen spelen!

Indie developer Snap Finger Click ontstond eind 2015 in Brighton, UK. Op het moment bestaat het bedrijfje maar uit twee werknemers: Ed Gladwin en Martijn van der Meulen (wiens naam doet vermoeden dat hij wellicht Nederlandse of Belgische roots heeft!). ACT IT OUT! is vooralsnog hun enige titel.

ACT IT OUT! verschijnt vanaf vandaag in je PlayStation Store. De game bevat de volgende features:

– Ultieme multiplayer:  de game biedt multiplayer ondersteuning van 2 tot 8 personen. Je hebt echter maar één controller nodig.
– Bepaal zelf hoe je speelt: iedereen tegen elkaar? Twee groepen? Of meerdere groepen van twee personen? De keuze is aan jou en je dronken gezelschap!
– Meer dan 1500 zinnen: Snap Finger Click heeft meer dan 1500 verschillende zinnen uitgekozen voor in de game. Je hoeft ze zelf dus niet te verzinnen.
– Verschillende categorien: films, series, boeken, videogames… alles kan aan bod komen.
– Meerdere manieren om uit te beelden: naast het traditioneel uitbeelden van je zin, is het ook mogelijk om te zingen, te acteren of te tekenen.
– SHARE button: als je écht in een dronken bui bent, – of een Twitch streamer bent – kan je door middel van de SHARE button je prestaties makkelijk streamen naar Twitch, YouTube of Ustream. Op deze manier kunnen je volgers met je meespelen. Een PlayStation Camera is echter wel noodzakelijk.
– Support voor verschillende talen: de volgende talen zijn beschikbaar: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en zelfs Nederlands.

Als je binnenkort een feestje hebt, vergeet dan niet om naast die fles Jagermeister ook ACT IT OUT! in huis te halen!

Bekijk de trailer hieronder:

 

ACT IT OUT! is vanaf vandaag (dinsdag 12 januari) beschikbaar voor PS4.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek