SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Act of Aggression pre-order beta start vandaag

Act of Aggression, een Real-Time Strategy van Eugen Systems’ lanceert vandaag een multiplayer pre-order bèta met exclusieve nieuwe screenshots. Je kunt deze game kopen als pre-order en spelen voor de officiële lancering die gepland staat op 2 september. Vandaag krijg je ook de mogelijkheid om een speciale live-stream te bekijken op Twitch.tv.

Spelers die deze Real-Time Strategy vooraf hebben besteld zullen binnenkort in staat zijn deze game te spelen in een exclusieve pre-order multiplayer bèta. Vecht als The Chimera of US Army, spelers in die factions kunnen van verschillende mogelijkheden gebruikmaken. Bijvoorbeeld de multiplayer optie ‘skirmishes versus AI’, ook wel Artificial Intelligence. Of speel vandaag om 20:00 uur de coöperatieve “comp-Stomps” voor een voorproefje van wat er jou te wachten staat in de officiële release van Act of Aggression. Ontdek hieronder de nieuwste screenshots van de game.

Om deel te nemen aan de bèta moet je deze via steam kopen als pre-order. met daaraan toegevoegd, een leuke korting van 15% tijdens de pre-order fase. Tijdens de bèta zullen er ook nieuwe mappen beschikbaar gemaakt worden voor de game. Zo ook de resterende faction, The Cartel zal tijdens de bèta worden toegevoegd. Als aftrap van het bèta evenement zullen ze vandaag een exclusieve live-stream starten om 21:15 uur vanavond, de live-stream kun je bekijken via Twitch.tv.

act_of_aggression-18   act_of_aggression-17

act_of_aggression-16   act_of_aggression-15

Act of Aggression trailer:

Release van Act of Aggression staat gepland op 2 september en zal uitgebracht gaan worden voor de PC.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Wow nice!! Ziet er vet uit!

 • Ziet er zeker gaaf uit. Misschien wel mijn volgende aankoop!

 • New Deep House

  C&C achtig ? Ik ga eerst de kat uit de boom kijken, maar het ziet er wel zeer belovend uit !

 • Darkness

  Ziet er best wel indrukwekkend uit ja.

 • TheRisingPhoenix

  Nice eens een rts die waarschijnlijk heel goed gaat worden.
  De makers van de wargame series dus ik heb er vertrouwen in.

  • Ik zie deze game ook wel zitten en heb er zeker vertrouwen in. Wargames, altijd goed.

 • ziet er goed uit, maar blijft rts niet mijn ding.

 • Trill

  Ben benieuwd lijkt me leuk.

 • Ziet er wel Fun uit.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk