Action-arcade race game Onrush is onderweg

onrush codemasters race beta

Codemasters komt terug met een action-arcade racing game genaamd Onrush. De game heeft verschillende game modi waarbij het totaal niet gaat over wie als eerste finisht. Onrush heeft een open beta vanaf 17 mei tot en met 21 mei.

De meest recente racegame van ontwikkelaar Codemasters, game genaamd Onrush, heeft veel aspecten van andere unieke racegames. Denk bijvoorbeeld aan games zoals Flatout en Burnout waarbij het racen niet om het finishen gaat maar om de kleine dingen er omheen.

Het eerste over de finishlijn komen zien we bij elk racegame, daarom pakt dit spel het anders aan. Door middel van team-gebaseerde verwoesting en tegelijkertijd het spelen van objectives. Extravagante crash animaties en een gevoel van snelheid zijn een van de dingen die in deze game aanbod komen.

Buiten Codemasters zijn er ook ontwikkelaars uitgenodigd van andere racegames; denk bijvoorbeeld aan MotorStorm en DriveClub.

Lockdown game mode

Hier boven is een video te zien over een van de game modi die in het spel zitten.

Lockdown kan gezien worden als een king-of-the-hill game mode. Hierbij is de “hill” geen stationair punt maar deze zal verplaatsen over het circuit. Teams moeten voor 5 seconden binnen de zone zitten met één teamgenoot meer dan het vijandelijke team om de zone te veroveren. Het eerste team die 8 zones pakt, is de winnaar.

Netjes rijden in deze game heeft geen zin. Het punt is juist om je tegenstanders uit te schakelen zoals je in Burnout ook doet, door simpelweg tegen iedereen aan te beuken en te duwen.

Andere game modi

Lockdown is een van de vele game modes die de game zal hebben; een andere modus zal Overdrive zijn. Deze kan men vergelijken met Road Rage op Burnout.
Punten verzamelen door je tegenstanders uit te schakelen, maar ook door stunts te doen.

Countdown is er ook een van waarbij het team samen moet werken om hun klok levend te houden. De vijandelijke klok moet worden uitgeschakeld worden om te winnen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek