Action Henk in maart op PS4 en Xbox One

Action Henk

Action Henk zal binnenkort te spelen zijn op Playstation 4 en Xbox One. De game zal ook een onderdeel zijn van de Playstation Plus actie die spelers laat stemmen op welke game zij graag gratis willen voor de Playstation Plus games van maart.

Action Henk is een intense platformer op hoge snelheid die zich afspeelt in een speelgoed wereld. De personages die gebaseerd zijn op klassieke actie figuren zullen moeten strijden om te zien wie het snelste speelgoed is. Volgens velen zou Action Henk een kruising tussen Sonic, Toy story en Trials zijn. De platformer zal spelers uitdagen op milliseconden van hun tijd te halen door te rennen, springen en te glijden door adembenemende omgevingen.

De kleurrijke omgevingen zullen op hoge snelheid voorbij komen en de verschillende levels zullen meerdere routes naar de eindstreep bieden. Spelers zullen medailles van brons tot goud en zelfs pro rainbow moeten verzamelen om nieuwe en moeilijkere levels vrij te spelen, terwijl steeds meer personages verschijnen om de speler een grotere uitdaging te bieden.

Action Henk zal verschillende features bevatten:

  • Spelers kunnen solo of tegen vrienden spelen in de nieuwe local multiplayer mode en zullen uit meer dan 30 actie figuur geïnspireerde personages kiezen.
  • Spelers zullen uit meer dan 70 spannende tracks verdeeld over 10 werelden in HD kunnen kiezen.

ActionHenkFeature-1070x400

  • Ook zal er gestreden moeten worden tegen boss challenges en bonus stages.
  • Full achievement en trophy support.

De developers zijn enthousiast om te zien dat Action Henk binnenkort ook voor console spelers beschikbaar zal zijn. Volgens Roel Ezendam, co-founder van RageSquid, zou dit dan ook de beste Action Henk ervaring tot nu toe zijn. Ook is het team enthousiast om de nieuwe local multiplayer mode te onthullen.

Action Henk heeft zich al eerder bewezen op PC. PS4 spelers zullen begin maart kunnen beginnen aan de game. Voor Xbox One spelers is al een vaste datum bekend: 4 maart.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek